Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

Touha po masáží není touhou po sexu

"Několikrát se mi stalo, že jsem přišla unavená z práce a manžel mi nabídl masáž, při které si prý odpočinu a navíc mi to pomůže od bolesti zad. Naneštěstí se opakovaně stalo, že během krátké chvíle se z masáže zad stala spíše erotická masáž se snahou o sex. Přitom po sexu jsem v tu chvíli toužila ze všeho nejméně," svěřuje se Magda (32 let). Podobné zážitky popisují i další ženy. Proč se to děje? Řada mužů doufá, že za láskyplnou péči dostanou odměnu či že díky uvolnění během masáže k milování svolíte. Navíc jste přeci nahá! Muž to bere jako jasnou výzvu. Jenže ženy si obvykle opravdu chtějí užít pouze masáž, a to bez jakýchkoliv postranních úmyslů.

Jsem sexuální mašina! A jak se to vypíná?

zoom

Některé ženy milují, když do nich muž doslova buší, jiné však zběsilé zasouvání penisu zas tolik nebere a hlavní spouštěč jejich rozkoše ve vagíně jednoduše nesídlí. To potvrzuje i Jana (45 let), podle které by se muži měli přestat upínat na "posvátný" G bod: "Při povídání u skleničky vína jsem zjistila, že většina mých kamarádek potřebuje k orgasmu přímou stimulaci klitorisu. Šup sem a šup tam nám prostě nestačí."

Není nad ranní sex! Nebo je to jinak?

Ráno nebývá vždy posvícení a je úplně jedno, že vám zrovna stojí. Ačkoliv ze studií vyplývá, že ráno je pro milování jako dělané, protože lidé mají více energie, tak ne každý si to myslí, zejména pak ženy. "Ráno si potřebuju dát ze všeho nejdříve sprchu a vyčistit si zuby. Na sexuální hrátky nemám pomyšlení. Partner to však vnímá jinak," stěžuje si Radka (24 let). Mužská sexualita a často i hygienické návyky se od těch ženských mnohdy liší, což může vést k nedorozuměním.

Ne vždy je nutné experimentovat

Inovace v posteli pomáhají překonat partnerům v dlouholetém vztahu stereotyp. Na druhou stranu není nutné neustále něco měnit, zvlášť pokud to funguje. Muži však mívají (občas) potřebu přicházet s novinkami a nechtějí si nechat vysvětlit, že takhle ne. Odmítnutí či neúspěch muži těžce nesou a jejich ego trpí. O tom ví své Zuzka (26 let), která má své ověřené postupy, které ji dovedou k vyvrcholení, její partner však přesto neustále přichází s něčím novým a bohužel ne zrovna funkčním: "Obvykle přijde s něčím, co mě spíše rozruší než vzruší. Když mu to na rovinu řeknu, tak se urazí a je po sexu. Uražený vydrží i týden!"

Jak jste na tom vy? Zkouší na vás drahá polovička něco, co se vám nelíbí? Podělte se o své zážitky do komentáře pod článkem.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?