6 parádních vánočních dárků pro rodiny

Obdarovat rodinu s dětmi je pro vás nadpozemsky náročné? Nemáte žádné nápady a vše hned zamítnete? Přečtěte si našeho průvodce a určitě změníte názor.

img

Aby se už nic nepřipálilo 

Každá rodina potřebuje kvalitní titanové nádobí. Proč? Protože je nepřilnavé i při malém množství tuku a pomůže s jakýmkoliv jídlem. 

 Zavřete oči a představte si, jak maminka ráno připravuje lahodné lívance se šlehačkou a čerstvými jahodami. K obědu tatínek udělá luxusní steaky s křupavou zeleninou. A k večeři celá rodina balí tortilly plné zeleniny. Zní to skvěle? Taky, že je. Navíc se nikdo nemusí bát připáleného těsta, masa nebo omáčky. Po vaření se nádobí opláchne, očistí od drobků a jede se dál. Věřte, že se vám za pár dní ozve nadšená kamarádka s tím, že je titanová pánev naprostá bomba.

img

Chameleon se líbí holkám i klukům 

Víte, že kamarád touží po zvířecím parťákovi, ale kvůli pronájmu ho mít nemůže? Nebo má v rodině alergika? Pořiďte mu terárium pro chameleona. Chameleon není příliš náročný a zároveň vypadá opravdu skvěle. Ale abychom byli upřímní, samozřejmě se k němu váže strava poskládaná z cvrčků, much a jiného hmyzu. To někomu vadit může, ale jinak z nich žádný nepořádek nebo zápach není. Jen dávejte pozor, aby obdarovaný věděl, že je chameleon spíše introvertní zvíře a milovník klidu. 

Po náročném dni 

Každý občas potřebuje oddech. A to nejvíce platí o rodině s malými dětmi nebo puberťáky. Buď je to neustálé odpovídání na otázky nebo kroucení očí a znuděné pohledy. Večer mamince nebo tatínkovi udělá dobře nahřívací polštářek s lávovým pískem. Po krátkém nahřátí v (mikrovlnné) troubě udrží suché teplo po dlouhou dobu. 

Polštářek uvolní svaly, zahřeje bolavá místa a prohřeje studené končetiny. Ocení ho i sportovci po náročné aktivitě nebo děti po dlouhé práci na počítači. 

Prostě pro radost 

Mezi osobní dárky rozhodně patří fotokniha. Skrývají se v ní ty nejkrásnější vzpomínky. Ať už s vámi, nebo z jejich dovolené, prvního školního dne, narozenin, oslav, svatby, ? Jak fotky sehnat? Máte několik možností. 

1) Sociální sítě 

2) Nenápadná prosba o zaslání společných fotek 

3) Nápadná prosba o oblíbené fotky 

Třetí možnost možná není úplně elegantní, ale zase budete mít jistotu, že jsou to jejich oblíbené fotky. Můžete také spolupracovat s jedním z páru, který to udrží v tajemství před tím druhým. Nic si nenalhávejme, Vánoce jsou trochu o tajemství a vynalézavosti. 

img

Nezapomeňte na babičku s dědou 

Sháníte vánoční dárek pro prarodiče? V pokročilém věku se hodí zdokonalit péči o chrup. Ať už vlastní nebo ten umělý. Hygiena se postupem času lehce mění a to zahrnuje i jednotlivé výrobky. Pokud prarodiče ještě nemají sonické kartáčky, určitě jim je pořiďte. Zuby si s ním vyčistí mnohem lépe, čímž se rapidně sníží výskyt zubního kazu, plaku a kamene a krvácejících dásní. Nutností je i dentální nit či mezizubní kartáček. 

Vyřešte nekonečnou spotřebu plenek 

Uf. Vašim přátelům se narodilo miminko a oni nestíhají ani dojet na nákup. Neexistující spánek, pláč, nepozornost. Projevují se u nich první znaky šílenství? Trochu jim pomozte a kupte jim velkou zásobu plenek. Nejlepší volbou jsou plenky Baby Charm, protože jsou opravdu šetrné, bez bělidel a chloru. Díky indikačním páskům patří mezi ty nejoblíbenější na trhu. 

Kvůli vám jim odpadne nutnost pobíhat nezřízeně po obchodě, což ušetří čas a nervy. Tuhle volnou chvilku moc rádi věnují spánku nebo pěknému filmu.   



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?