Jak si vybrat slušivý a nadčasový kabát pro letošní rok nejen pro nadměrné velikosti?

Čím je chladněji, tím je těžší zůstat elegantní. Kabáty vám tuhle práci ale značně usnadní, i když oblékáte nadměrné velikosti! Ten správný kousek si můžete vybrat buď podle své postavy, typu osobnosti nebo příležitosti. Jak se rozhodnout pro ten pravý i s pár kily navíc?

img

Mnoho žen volí koupi univerzálního kabátu, který bude možné nosit kamkoliv. Pokud ale milujete módu, dopřejte si klidně různé typy pro odlišné příležitosti a ukažte tak svůj styl! Jak na to? Je užitečné pořídit si alespoň jeden kabát na běžné denní nošení a druhý kabát na večer, který se hodí pro společenské události. Při rozhodování je praktické pořídit si nejdřív kabát pro každodenní nošení a až pak investovat do honosnějšího kabátu na večer. Takový kabát pro vás bude skvělou investicí i za předpokladu, že vám záleží třeba na networkingu a chcete udělat dojem.

Nemějte strach, že by se nenašel ideální kousek právě pro vás. Některé značky se dokonce specializují na kabáty pro nadměrné velikosti bez kompromisu, v krásném designu a kvalitním provedení.

Volný, nebo vypasovaný kabát pro nadměrné velikosti?

Volba střihu záleží hlavně na tvaru vaší postavy. Pokud má tvar ?jablka?, raději se vyhněte těsným modelům. Volnější střihy budou slušet také lépe všem ženám, které oblékají nadměrné velikosti, ale chtějí vypadat elegantně. Pokud jste ale hubené, v příliš volném kabátu byste se ztrácely. Sáhněte spíš po modelu, který bude více na tělo.

Zajímavostí je, že z módního hlediska jsou volné kabáty považované spíš za neformální a ty vypasované jsou naopak určené pro formální a společenské příležitosti. Na mnoha ženách ale vypadá lépe alespoň lehce vypasovaný model, který působí přitažlivěji a upraveněji. Na druhou stranu jsou volné kabáty poslední dobou trendy. Aby však vypadaly na postavě dobře, záleží také na jejich správném stylingu.

Jakou délku kabátu zvolit?

Kabáty mají tři základní délky. Krátký kabát pod zadek, středně dlouhý kabát s délkou přibližně ke kolenům a pak dlouhá varianta sahající alespoň do půlky lýtek. Krátký kabát je vhodný spíš na den, kdy jsou teploty vyšší, protože příliš nezahřeje. Kabát ve středně dlouhém provedení je nejpopulárnější díky své univerzalitě. Kabát v dlouhé verzi se pak skvěle hodí hlavně na večer k šatům, kdy dodá sofistikovaný vzhled.

img

Zejména na vyšších ženách, které oblékají nadměrné velikosti, působí dlouhé kabáty lichotivě ? obzvlášť pokud je možné nechat je rozepnuté. Pak totiž krásně prodlouží siluetu. Pokud potřebujete kabát, který se hodí na den i na večer a také pro různé typy příležitostí, pořiďte si oblíbený a univerzální středně dlouhý kabát. A jakou tloušťku kabátu zvolit, aby vám co nejlépe sloužil? Položte si otázku, jestli ho budete nosit v mírných zimách nebo třeskutých mrazech. Pak můžete vybírat ze slabších kabátů, jako je například trenčkot nebo kardiganový kabát, nebo vsadit na ty silnější z materiálů jako kašmír a vlna. Ty úžasně zahřejí!

Buďte trendy volbou barvy!

Neutrální barvy jsou nadčasové a nelze s nimi šlápnout vedle. Pokud si budete pořizovat jeden jediný kabát, zvolte tedy klidně černou. Ženy, které hledají kabát v nadměrné velikosti s touto barvou vsadí na jistotu! Uvažujete o koupi více kabátů? Vybírejte ze slušivých barev, které se neokoukají a budete je tak mít na několik sezón. K takovým barvám patří béžová, bílá, světle růžová a barva velbloudí srsti v různých odstínech. Kabát ale můžete zvolit v trendy barvě! Pro letošní podzim a zimu jsou to třeba modrá, fuchsiově růžová, zelená, oranžová a červená.

Závěrem si položte otázku, jestli bude váš kabát s páskem nebo bez. Momentálně jsou módní kabáty s pásky, které zalichotí také ženám oblékajícím nadměrné velikosti. Pásek totiž vytvaruje pas a vytvoří vyváženou ženskou siluetu. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.