Jakou tašku zabalit na výlet? Podívejte se, jaké modely zrovna letí!

Vyrážíte s kamarády na odpoledne k vodě nebo na víkend s rodinou na chatu a sháníte tašku, která poslouží na kratší i delší výlety? Podívejte se, jaké kousky pojmou všechno, co s sebou potřebujete, aniž byste museli táhnout celý kufr. Kromě toho, že jsou praktické, navíc vypadají skvěle! Tato zavazadla si zkrátka zamilujete.

img

Na víkend bez kufru? Žádný problém

Sháníte skladnou tašku, do které se vejde vše, co potřebujete na víkend? Tak přesně takovou najdete pod pojmem weekender. Prostorné a designově propracované kousky, do kterých zabalíte vše potřebné, a zároveň po cestě nezaberou příliš místa, si dost možná zamilujete i vy. Praktickou víkendovou tašku ale oceníte i cestou na trénink nebo do knihovny pro větší množství knížek. Je totiž pevná a pojme opravdu mnohé. Tahle taška se ve vaší skříni určitě neztratí. Vybírat můžete z takových, který disponují kapsami, různými tipy zapínání i odlišnou délkou popruhů. Kvalitní weekender vám může vydržet dlouhá léta, a stane se tak dost možná nepostradatelným kouskem, který využijete při cestování po okrese i po světě.

img

Kabelka na plavky a svačinu? Výběr je nekonečný!

K letním aktivitám určitě bezesporu patří i výlety k vodě. Právě tam oceníte, pokud budete mít po ruce vše potřebné. S tím vám pomůže plážová taška. Jejich výběr je tak pestrý, že může dokonale padnout k vašemu stylu, ať už je jakýkoliv. I když si možná většina z nás představí slaměnou kabelku s kulatými uchy, která je mimochodem i letos trendem, plážové tašky mohou vypadat i úplně odlišně. Malé, velké, tmavé i světlé. Na pláži i u řeky vám může dělat radost ta s květovaným vzorem i hladká černá. Vyberete si ale i tehdy, pokud si potrpíte na výrazná loga. Stejně si přijdete na své, pokud vyhledáváte spíše minimalismus. Nejnovějším hitem jsou i termokabelky a termotašky. Pokud tak vyrážíte na celodenní výlet, nezapomeňte přibalit svačinu právě do vychytané tašky, která udrží chlad tak dlouho, dokud si nesednete na deku a nepřijde čas na občerstvení. Už dávno jsou pryč doby, kdyby byly tito "termopomocníci" ne zrovna designovou záležitostí. Dnes je tomu naopak, a tak se zamilujete nejen do jejich praktičnosti!

Slaďte se aneb Na doplňcích záleží

Detaily zkrátka tvoří celek. Ani v létě tak nezapomínejte na své oblíbené šperky, které můžete hravě zkombinovat s letními outfity. Náhrdelníky, náramky i výrazné náušnice můžete navíc nosit právě v plážovém stylu. Třeba taška na pláž s boho aplikacemi bude vypadat skvěle v kombinaci s bílými šaty, výraznými korálky a hodinkami. Vsaďte letos na ty zlaté - jejich nepřeberný výběr najdete na webu https://www.eobuv.cz/zlate-damske-hodinky. A co k outfitu obout? Sáhněte po espadrilkách. Nožkám budou slušet na klínku i bez něj a pro jejich pohodlí je nebudete chtít zouvat. Užijte se letní módu se vším všudy a nebojte se kombinovat. V módě platí dvojnásob, že fantazii se meze nekladou, tak vkročte do letních dní stylově a užívejte si (nejen) detaily.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.