Nový smartphone Xiaomi 12: nejstylovější doplněk letošního jara!

Módnímu jaru dominují letos hladké křivky a jemné pastelové barvy.

img

Zahalte se do nádherných pastelových barev, dopřejte si luxusní design a jedinečnost. Budete tak zcela výjimečná a nepřehlédnutelná. Hitem letošního jara se stal nový stylový telefon Xiaomi 12, který kromě elegantního vzhledu nabízí uživatelům i mnoho špičkových technologií, bezprecedentní výkon, AMOLED displej a trojici profesionálních fotoaparátů. To vše způsobí, že ho už nebudete chtít dát z ruky. Pojďme se nyní podívat, čím je tento krasavec tak výjimečný.

Prvotřídní fotografické vlastnosti

Pokud vám záleží na maximální kvalitě fotografií pořizovaných mobilním telefonem, tak budete nadšená. Smartphone Xiaomi 12 vyniká trojicí profesionálních fotoaparátů, v popředí s masivním 50Mpx hlavním širokoúhlým fotoaparátem s možností záznamu videa v rozlišení až 8K. Dále disponuje 13Mpx ultra širokoúhlým fotoaparátem spolu s 5Mpx tele-makro fotoaparátem pro zachycení životních momentů z různých úhlů pohledu. O krásné fotografie se postará automatického ostření na oči a obličeje, a díky AI algoritmům zvládne hravě zachytit každý okamžik i při slabém osvětlení. Přední kamera má fantastických 32 Mpx, tudíž budou všechna vaše selfie vyladěná do posledního detailu. Funkce Xiaomi ProFocus inteligentně identifikuje a sleduje objekty, čímž zabraňuje rozmazání a rozostřeným záběrům. AI Cinema nabízí řadu kreativních možností pro střih videa, včetně různých režimů.

Špičkový výkon

Jedním z nejdůležitějších atributů mobilních telefonů je jejich displej. Xiaomi 12 je vybaveno AMOLED Dot Displejem s tvrzeným sklem odolným proti poškrábání. Maximální kvalitu zobrazení pak podtrhuje podpora Dolby Vision pro obsah s živými barvami. Žádný filmový zážitek není skutečně dokonalý bez působivého zvuku. Řada Xiaomi 12 je vybavena technologií SOUND BY Harmon Kardon a přináší pohlcující zvukový zážitek poháněný technologií Dolby Atmos, který poskytuje prostorový zvuk s bohatými detaily, čistotou a realističností ve všem, co vás baví.

Nabíjení nové generace

Xiaomi 12 vás též mile překvapí i velmi dlouhou výdrží baterie, jelikož bez problému zvládne celý den. Navíc díky podpoře 67W kabelového turbo nabíjení a 50W bezdrátového nabíjení bude nabitý raz dva. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.