Blíží se čas plavek

Blíží se léto a tím i čas, kdy vyměníte zimní kabáty, volné svetry a kalhoty za krátké sukně, trička, tílka a šaty. To sebou pro většinu z vás přináší nejen potěšení ze sluníčka, ale i stres spojený s tím, že vaše postava po dlouhém zimním hodování není úplně ideální. Představa, že se budete muset u koupaliště nebo u moře vysvléci do plavek a ukázat svoje křivky se pro vás stává noční můrou. Ale nezoufejte, je teprve jaro a tedy nejvyšší čas začít na své postavě pracovat.

img

Tipů a triků, jak dosáhnout krásné, štíhlé a sexy postavy do plavek je na internetu nespočet.

Tipů a triků, jak dosáhnout krásné, štíhlé a sexy postavy do plavek je na internetu nespočet, ale co dělat, když na vás žádný nefunguje nebo když nemáte dostatečně pevnou vůli, aby se požadovaný efekt dostavil?

Co když vás trápí problém, který nelze vyřešit změnou životosprávy, pravidelným pohybem nebo například různými masážemi a kůrami vedoucími ke zlepšení kvality kůže a odstranění nehezké celulitidy?

Ty šťastnější z vás budou držet pár dní nějakou redukční dietu a párkrát si zajdou zacvičit do fitness centra a budou mít zase postavu jak modelky z časopisu. Ale co vy ostatní, kterým diety nepomáhají, cvičení vás nebaví a ne a ne mít tu svoji vysněnou postavu?

Co dělat, když máte malá nebo téměř žádná prsa nebo naopak prsa příliš velká, povislá či asymetrická? Co když se vám nelíbí vaše oblé bříško? A co teprve, když vám zůstalo po dětech nějaké to kilo navíc, ošklivé strie a vytahaná kůže? Nebo se snad stydíte za příliš velký zadeček, boky nebo silná stehna? Trápí vás nevzhledná mateřská znaménka na těle?

Všechny tyto problémy vám můžeme pomoci vyřešit. Ptáte se jak? Stačí návštěva plastického chirurga a ten udělá s vaší postavou zázraky.

Problém s prázdným dekoltem vám pomůže vyřešit plastická operace, při níž dojde ke zvětšení prsou silikonovými implantáty, tzv. augmentace. Výsledný efekt vám přinese větší uspokojení než nákup nějaké vyztužené podprsenky. Modelací prsou, tzv. mammaplastikou se dají prsa různě upravovat, tvarovat, odstraňovat prsní asymetrie nebo povislá prsa. Stejně tak lze vyřešit problém s velkými prsy, tzv. redukcí.

Přebytečný tuk z bříška, zadečku, stehen nebo paží lze snadno a rychle odstranit tumescentní liposukcí – tzv. metodou odsátí tuků. Díky této operaci dojde téměř okamžitě ke zlepšení kontury a tvaru vašeho těla. V případě, že již vaše kůže není tak elastická a nelze tedy podstoupit klasickou liposukci, pak pro vás může být řešením plastika stehen a plastika břicha, tzv. abdominoplastika

Chcete být krásná, sebevědomá a sexy zároveň? Chcete si znovu zvýšit vaše sebevědomí a stát se přitažlivou? Chcete si koupit jakékoliv plavky, na které si jen ukážete? Chcete se konečně vyhnout oddělení XXL? A hlavně, chcete si léto vychutnávat plnými doušky a nemyslet stále na to, že vaše postava není dokonalá?

Pak neváhejte a domluvte si schůzku na naší plastické chirurgii. Rádi s vámi probereme vaše přání a představy a pomůžeme vám usnadnit cestu k vaší krásné postavě.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?