Užívejte přípravek BIOCELL a dopřejte zdraví pokožce!

Tobolky BIOCELL s přírodní kyselinou hyaluronovou pro obnovu hydratace kůže jsou nyní k dostání v České republice. Japonským vědcům se podařilo vyvinout novou molekulu kyseliny hyaluronové s nízkou molekulární hmotností. 

img

Tobolky BIOCELL s přírodní kyselinou hyaluronovou pro obnovu hydratace kůže jsou nyní k dostání v České republice.

Kde Biocell získat

Biocell je k dostání v kosmetických salonech, klinikách a lékárnách,.

www.biocell.cz

www.valentis.cz 

zoom Zvětšit

Takto vypadá zdravá pokožka

Suchá pokožka je důsledkem stárnutí a pro mnoho žen představuje problém. Každé ženě se přibližně od třicátého roku začínají tvořit malé vrásky. Je to známka nedostatku kyseliny hyaluronové v těle způsobený pomalejším metabolismem. Kyselina hyaluronová je potřebná pro všechny tkáně v lidském těle. Ale nejvíce jí potřebuje právě kůže, a když má této látky nedostatek, ztrácí svou vitalitu a tvoří se vrásky. S věkem se snižuje vlhkost nejen v kůži ale také v očích, vlasech a kloubech, a projevy nedostatku vlhkosti s přibývajícími léty narůstají: oči a vlasy ztrácí svůj lesk, klouby začínají vrzat.

Kosmetický průmysl používá různé prostředky, které zabraňují stárnutí pokožky a omezují tvorbu vrásek. I když hydratační krémy pleť hydratují, nedokážou proniknout hlouběji do vrstev pokožky a výsledek je krátkodobý. Účinnost injekcí proti vráskám je také dočasná a jejich aplikace je nákladná. Aby se kyselina hyaluronová dostala do spodních vrstev pokožky, musí do těla proniknout zevnitř. To bylo dlouho nemožné, protože molekuly této kyseliny jsou příliš velké na to, aby do pokožky pronikly krevním oběhem.

zoom Zvětšit

Nyní je mnohem jednodušší znovu obnovit a uchovat hydrataci pokožky.

Japonští vědci až nedávno vytvořili metodu, kterou se jim podařilo molekulu zmenšit beze změny jejích vlastností. Tato jedinečná látka vytvořená v Japonsku vnesla do kosmetického průmyslu revoluční změnu. Působení přípravku BIOCELL je laboratorně testováno a byla prokázána zvýšená hydratace pokožky. Tato aktivní látka proniká malými segmenty tenkého střeva do krevního oběhu až ke spodním vrstvám pokožky.

Tobolky BIOCELL s kyselinou hyaluronovou udržují pružnou a jemnou pokožku, obnovují rovnováhu vlhkosti pokožky a vyhlazují již vzniklé vrásky. 

A jak Biocell užívat?

Alespoň dva až tři měsíce. Účinek zaznamenáte již za dva týdny, ale lepších výsledků dosáhnete při dlouhodobém užívání. První dva měsíce dvě tobolky denně, dále pokračujte jednou tobolkou denně.

Biocell maska

 Biocell zvlhčující pleťová masku s kyselinou hyaluronovou je určena všem ženám, které pečují o svou pleť. Je výborným doplňkem pravidelné kosmetické péče. Je vhodná pro všechny věkové kategorie a typy pleti, je to „rychlá pomoc pro unavenou, dehydratovanou pleť“.

Maska obnovuje rovnováhu vlhkost pleti, redukuje póry, zvyšuje pružnost pleti, vyživuje pleť, zachovává pleť vláčnou a mladistvou. Během 20-30 minut se pleť, kterou vystavujeme všem možným nepříznivým vlivům (klimatizace, ústřední topení, umělé osvětlení, teplotní výkyvy) rozzáří a získává zpět svou pevnost a jas. Ideální je použití masky Biocell s tobolkami Biocell současně.

Výhodou je velmi snadná aplikace masky – maska se jen přiloží na odlíčený obličej a po 30 minutách se jednoduše sundá. Tedy žádné slupování ani oplachování, aplikaci masky zvládne každá žena. Doporučuje se používat 1-2 dvakrát týdně. Pokud je potřeba, lze ji používat častěji. 



Komentáře

eva jaskova
Dobry den,jsem osoba neslysici. Nemužu sehnat,,Biocell maska"v lekarně,jestli je možné u vas objednat a poslat dobírkou? Jsem z Litomyšle. Děkuji za pochopení. S pozdravem jaskova
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.