Bohatý výběr dámských šatů. Udělejte si radost pod stromeček

Blíží se sezóna firemních večírků, plesů, oslav a hojnosti. Už víte, jaký outfit zvolíte?

Krása ženy nejvíce vynikne v dobře zvolených šatech, a pokud vám v šatníků dojíždí zbytky pozůstalých let, měla byste okamžitě omrknout novou kolekci dámských šatů v e-shopu GetFashion.cz.

Úpletové šaty s dlouhým rukávem

Na první pohled možná ne tak výrazné, ale za to velmi příjemné, hřejivé a použitelné šaty pro většinu žen středního věku, které nejsou ani nechtějí být modelkami. Úpletové šaty účinně schovají faldíky a v kombinaci s legínami je můžete nosit i do práce.

img

Na významné formální události raději ve společenských šatech

Máte naplánovanou operu, divadlo, firemní večírek nebo ples? V tom případě raději vybírejte ze společenských šatů, které jsou pro tyto události jako dělané. Nákup společenských šatů není jednoduchý, a vždy záleží na tom, pro jakou událost šaty vybíráte, jak chcete působit, jaký máte účes apod. Lehké krémové šaty na jemné postavě zvýrazní její osobnost a sympatie, modro černé šaty s výrazným střihem budou naopak vzbuzovat respekt. V e-shopu GetFashion.cz vám s výběrem šatů rádi poradí, takže této možnosti určitě využijte.

img

Kolik stojí šaty na GetFashion.cz?

Na GetFashion.cz vyjdou v průměru jedny šaty na přibližně 650 Kč, což je velmi přívětivá cena. Nabídka šatů je tvořena italskými, německými a anglickými značkami, takže se nejedná o žádné paskvily, ale o kvalitní oblečení. Za 650 Kč dnes koupíte dvě lepší trička, nebo jedny džíny. Nejde o závratnou investici, a jak jsme psali v úvodu, jako dárek pod stromeček určitě dobře poslouží. Při objednávce nad 1 000 Kč budete mít dopravu zdarma, a jako dárek dostanete ke každé objednávce nad 500 Kč elegantní náušnice zdarma.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?