CoolSculpting – fenomén dnešní doby

V současné době se stává vzhled stále důležitějším, příznačné je proto pořekadlo „ Váš vzhled, Váš úspěch“. Často ani nezáleží na tom, jak zdravě se stravujete nebo kolik cvičíte, i přes toto vše prakticky není možné zbavit se nadbytečného tuku v určitých partiích. Je to dáno celkovým životním stylem společnosti, dědičností v rodině a dalšími faktory.

img

Přístroj CoolSculpting disponuje technologií, jejíž pomocí se uskutečňuje tzv. kryolipolýza.


Je jen a jen na Vás zdali rezignujete, či podstoupíte plastickou operaci. Z pohledu zkušeného dermatologa není optimální ani jedna cesta a klinika estetické medicíny Mediestetik Vám ve spolupráci se společností Optopol nabízí unikátní možnost zbavit se nadbytečného tuku bez použití skalpelu. 

zoom Zvětšit

Společnost Optopol dodává na náš trh přístroj CoolSculpting

Společnost Optopol dodává na náš trh přístroj  CoolSculpting, jedná se o patentovaný přístroj, který je držitelem certifikátu federálního úřadu pro kontrolu léčiv v USA a který zaručuje nejúčinnější metodu odbourávání podkožního tuku. Přístroj CoolSculpting disponuje unikátní technologií, jejíž pomocí se uskutečňuje tzv. kryolipolýza. Pomocí této metody dochází k redukci podkožního tuku kontrolovaným zmrazováním tukových buněk.

Díky této metodě je možné zbavit se tukových polštářků v oblasti břicha, boků a stehen lehce a rychle bez chirurgického zákroku, drastických diet a vyčerpávajícího cvičení. Laserové, ultrazvukové nebo chirurgické postupy odstraňovaní tuku můžou poškodit měkké tkáně, na rozdíl od kryoliplýzy CoolSculpting, kde tyto nebezpeční nehrozí.

Coolsculpting pracuje na principu řízeného zmrazení tukových buněk, které pomalu odumírají a následně jsou odstraněny ze systému bílými krvinkami pomocí lymfatického systému. Metoda je nechirurgická, bezbolestná a celistvost pokožky se neporušuje. Další velké plus kryolipolýzy je nulová doba rekonvalescence. Již po první proceduře zjistíte, že se tukové polštářky zmenšily o 20 až 50%. Jenže to ještě není konec. Efekt dále narůstá v průběhu několika měsíců. Je možné říci, že výsledky jsou srovnatelné s chirurgickou liposukcí.

zoom Zvětšit

Výsledky procedury přístrojem

Touto procedurou také dochází k odstranění nepěkných změn ve tvaru břicha vzniklých následkem těhotenství, či jiných obtíží, které Vás mohou trápit. Procedura se hodí pro všechny, kteří se chtějí zbavit viditelných tukových polštářků na vybraných tělesných partiích. Výsledky tohoto zákroku byly prokázány několika klinickými studiemi a je tedy jen na Vaší zdravé úvaze, zda se svěříte do rukou odborného personálu a certifikovaného přístroje, nebo podlehnete „neodolatelným“ levným nabídkám kryolipolýzy ze slevových portálů v různých pochybných kosmetologických centrech v podloubí panelových domů. Může na tom záviset nejen výsledný efekt ošetření, ale i Vaše vlastní zdraví.

zoom Zvětšit

Klinika estetické medicíny Mediestetik

Vzhledem k neinvazivní povaze zákroku neexistují po samotné terapii žádná omezení. Pacient se tedy může ihned věnovat běžným denním aktivitám. Lákavá je i cena zákroku, která je ve výrazně nižší cenové hladině, než ve které se nachází ceny klasické liposukce. 

Pokud přemýšlíte o tomto zákroku, ale nejste si zcela jisti, nezoufejte. Na klinice estetické medicíny Mediestetik jsou Vám naši odborníci vždy k dispozici a stačí zajít na nezávaznou konzultaci, při které Vám rádi zodpovědí veškeré otázky a nejasnosti. Kontakty a další důležité informace najdete na adrese www.mediest.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.