Hotely na ostrově Rhodos – do jakého vyrazit?

Léto je konečně tady, a tím pádem je nejvyšší čas vyřešit letošní dovolenou. Pokud stále nevíte, kam v tomto roce vyrazit, máme pro Vás tip na jedno skutečně zajímavé místo. Kde že to je?

img

Rhodos je přitom jedním z nejkrásnějších řeckých ostrovů se stabilním klimatem.

ledáte-li tip na letošní dovolenou, co takhle Řecko?

A buďme ještě konkrétnější – co vyrazit na ostrov Rhodos? Pokud totiž hledáte turistickou destinaci s nádhernou přírodou, romantickou i mytologickou atmosférou, možným sportovním vyžitím a rovněž se spoustou historických památek, jen těžko naleznete vhodnější místo.

Rhodos je přitom jedním z nejkrásnějších řeckých ostrovů se stabilním klimatem. Ne nadarmo se také nazývá ostrovem slunce, neboť je zde skutečně překrásné počasí. Rhodos Vás zkrátka nezklame v žádném ohledu a navíc přináší pobyt v mnoha různých oblastech. Úžasné hlavní město Rhodos, které má 60 tisíc obyvatel, je totiž jednou, nikoli jedinou možnou destinací.

Rhodos – hotely s pestrou nabídkou služeb

zoom Zvětšit

Atrium Palace u zálivu Kalathos

Na ostrově Rhodos hotely poskytují všestrannou nabídku, takže si bezpochyby vyberete. Dovolená Rhodos 2013 totiž nabízí pobyty v různých objektech s All Inclusive stravováním a klidnou relaxací. Tak například k těm jednodušším patří hotel Meropi, který je postaven na klidném okraji letoviska Faliraki. Právě zde ovšem naleznete nejen klid a pohodu, ale pouhých pět minut odsud leží známá nudistická pláž. 

Pokud Vám jde o prvotřídní, pětihvězdičkový hotel s privátním bazénem, i to Vám ostrov Rhodos může bez problémů nabídnout (např. Atrium Palace u zálivu Kalathos). Luxusní pobyt se tak může stát další z ozdob vašich prázdnin v letošním roce. Jestliže navíc hledáte tip na dovolenou pro páry bez dětí, i v tomto případě je Vaše přání splněno. Lze totiž nalézt hotely zajišťující ubytování jen pro dospělé osoby, což je kupříkladu možné v Aquagrand Exclusive Deluxe Resort u vesničky Lindos.

Dovolená Rhodos 2013 je tedy skutečným rájem jak pro celou rodinu, tak pro bezdětné páry třeba na svatební cestě. Ostrov je navíc ideální destinací pro surfaře, a to zejména jeho západní část. Zde jsou totiž perfektní větrné podmínky jako např. u letoviska Ixia. Ostrov Rhodos proto uspokojí naprosto všechny zájemce i o nevšední zážitky.

Greece-tours.cz – specialista na Řecko

Pokud se Vám zdá náš tip zajímavý, navštivte Greece-tours.cz. Jsme specialisty na Řecko a zajistíme Vám špičkovou dopravu i ubytování za zajímavé ceny, a to v nejrůznějších letoviscích a hotelech.

Rhodos je sice na tomto místě naším tipem, ale pochopitelně se s námi můžete vydat také do mnoha dalších destinací. Romantická atmosféra, nádherné pláže i příroda, dech dějin a úžasné počasí – Rhodos i další místa v Řecku zkrátka splní všechna Vaše přání!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.