Jak jsem odstranila několik let z mého obličeje

Nechováte se na váš věk. Tak proč by měla vaše kůže? To je otázka, kterou si klade téměř každá moderní žena. Muži se také rádi dívají do zrcadla s velkým úsměvem a ne s velkým zklamáním!

Říkáte si: "Dneska přijde ta změna"? Věříte v dokonalé načasování? Nebo prostě neexistuje perfektní čas pro začátek projektu a dělání toho, co opravdu chcete?

Lidé vše obvykle odkládají na "jindy". Bojují proti všemu, co v životě nechtějí a snaží se žít šťastně, ale zároveň své cíle stále odkládají. Proč to tak je? Protože si stále říkají, že "na všechno je času dost" nebo že "zítra je taky den". Ale to není pravda a každý to ví!

Dnešní příběh se týká ženy z Prahy, jménem Jana. Je jí 47 let, ale na svůj věk se vůbec necítí. Je matkou dvou dětí a je jednou z těch žen, které vše odkládají na zítřek. Během let chtěla Jana zjistit, jak zastavit stárnutí = zastavit vrásky! Hledala levné a fungující řešení pro její povadlé tváře, pytle pod očima a vrásky. Ptala se sama sebe: "Jak můžu mít zase nádhernou, mladou pleť? Co mám dělat? Je zde nějaký testovaný produkt, který účinkuje na buňky a díky němuž vrásky zmizí?"

Odpověď je ANO! V protistárnoucí kosmetice došlo k průlomu, který vyplňuje vrásky a díky němu bude vaše kůže vypadat ještě lépe, než kdybyste se pustili do kosmetické operace obličeje!

MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR obnovuje tvoření povrchových buněk rychlostí kůže, která je o 10 až 15 let mladší * - přetváří tak obličej, který má krásnou a nestárnoucí kůží.

Otázka zní: "Kde jsou vrásky?"

Inovativní recept MEZODERMA vše v jednom je protistárnoucí řešení, které bylo klinicky prověřeno a snižuje vrásky a linky během 1 měsíce. Výsledek je neuvěřitelný, protože působí jako výplň vrásek a efekt je viditelný jako po faceliftu nebo botoxu a ještě lepší.

img

Každý si všimne rozdílu!

Výhodou je, že se vaše obnovená mladistvější pleť po umytí obličeje vodou nesmyje. Pravda spočívá ve více než stovce studií, které prokázaly skvělé účinky, a také v milionech doporučení spokojených žen z celého světa. Většina výzkumů klíčových složek byla provedena podle univerzity v Readingu, která patentovala technologii naposledy nalezeného peptidu v péči proti stárnutí - MATRIXYL Synthe'6 TM. Spolu s osvědčenými multifunkčními kmenovými buňkami jablka Mule Domestica, zodpovědné za omlazení a prodloužení životního cyklu buněk kůže, je účinek MEZODERMY na vrásky neuvěřitelný!

img

Zvlhčovadla, s technologií energizující kůži, zrychlují přírodní exfoliaci pokožky a vstřebávají se hluboko pod její povrch pro viditelné snížení znatelnosti vrásek.

Genialita tohoto protistárnoucího receptu je v tom, že funguje 'synergicky.' MEZODERMA YOUTH activator zahrnuje souběžné působení super silných a protistárnoucích ingrediencí proti vráskám, které dohromady vytváří silný celkový účinek.

Toto jsou ingredience, které dělají tento produkt tak drahocenný:

Během svého výzkumu Jana zjistila, že skutečným tajemstvím Mezoderma Youth Activator jsou dvě klíčové složky:

  • Mаtrixyl Synthe'6
  • Kmenové buňky jablka

Obě složky jsou naprosto přírodní a spolupracují při vyhlazení vrásek a linek na buněčné úrovni, tedy pod povrchem kůže, a proto jsou tak účinné.

Matrixyl Synthe'6 je novou generací peptidu, působící jako nejúčinnější výplň vrásek. Jeho hlavním účinkem je stimulace syntézy 4 hlavních složek pleti: kolagenu I, kolagenu III, kolagenu IV a lamininu 5.

Kmenové buňky jablka jsou revoluční technologií pro ochranu kmenových buněk v pleti. Jedná se o švýcarské jablko, dobře známé pro svou vynikající skladovatelnost a životnost. Díky této průlomové technologii jsou použity kmenové buňky z tohoto vzácného jablka pro zvýšení životnosti buněk kůže.



Komentáře

Šárka Hráská
Kde koupím tento krém a za kolik
Růžena Mosovska
Kolik stojí tento krém a kde ho koupim
Pavlina Peske
Kolik stoji krem a kde koupit
Admin
Lucie Kaupova
Ještě jsem neviděla krém který tohle udělá s pleti. Přístroje ano neb ty jdou do hloubky pleti a cili na enzym který rozkládá kolegon a elasta vlákna.
Kira
Ja krém používam vyše 3. týždňov, a asi som čierna ovca, ale ja také úžasné zmeny vôbec nevidím. Na mňa pôsobí ako bežný krém.
deneb
Bože, to jsou zase reklamní žvásty!! Souhlasím s Kira a ani nějaký krém nemusím zkoušet!
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!