Jak nosit boty Adidas v módních jarních stylech?

Až donedávna byly tenisky spojovány především se sportovními stylizacemi, např. S tepláky. Dnes však muži mohou kombinovat tenisky s džíny, ležérními kalhotami a ještě z neformálnějšími obleky. Představíme vám, jak nosit boty Adidas v módních jarních stylech.

K čemu se boty Adidas hodí?

Pánské boty adidas lze kombinovat s různými kalhotami, sportovnějšími i elegantnějšími. Jedná se o boty, které budou fungovat při různých příležitostech. Módní pánské tenisky budou vypadat dobře především s džíny po kotníky, stejně jako s joggery. Tímto způsobem styling získá zajímavý charakter a vynikne nad ostatními.

img

Tato kvalitní obuv dobře poslouží jak do práce, na schůzky s přáteli, tak i na rande nebo na procházku. Tenisky lze také kombinovat s prvky oblečení známými jako smart casual, tj. sportovní elegance. Skvělým příkladem takového stylingu jsou tmavomodré chinos kalhoty, bílá košile, bunda a odpovídající tenisky, přičemž má zde velký význam vhodný výběr barev. Například je dobré zvolit bílé, černé nebo červené tenisky s modrými nebo tmavě modrými džíny. Pro elegantnější kalhoty, z tmavomodrého obleku nebo chinos kalhot, je lepší zvolit bílé klasické boty Adidas.

Ke sportovní obuvi se dobře hodí také tenké obleky, tj. dobře přizpůsobené, lehce ležérní prvky pánského oblečení. Samozřejmě, boty Adidas nemusí být nutně vhodné pro vaši vlastní svatbu (pokud nejsou na tanec během svatby), ale budou skvělé pro obecnou společenskou událost nebo formálnější událost s rodinou nebo přáteli.

Boty Adidas jako jarní módní trend

Boty Adidas mají sportovní vzhled a jsou již několik sezón velmi módní a velké množství mužů je nosí nejen na jogging nebo na procházku, ale také do práce a na různé akce. Taková obrovská popularita sportovní obuvi je způsobena hlavně tím, že je pohodlná a funkční, takže je ideální pro chůzi nebo tanec. Bílé boty jsou rozhodně nejklasičtější, i když je dobré koupit si je i v jiných barvách, např. černé, tmavě modré nebo červené. Můžete si vybrat barevné ponožky pro bílé nebo černé boty a vytvořit tak zajímavý styl. Pokud hledáte zajímavé boty a inspiraci pro jarní outfity, najdete je v eshopech a kamenných prodejnách CCC. Můžete nakupovat v prodejně i z pohodlí domova. CCC nabízí velmi široký výběr zboží.

Mužský casual styl s obuví Adidas v hlavní roli

Mnoho mužů ocení boty Adidas pro jejich pohodlí a ležérní styl během výletů do města nebo na procházku. Ne každému se však podaří sestavit styl, aby nevypadal jako po opuštění tělocvičny. Pokud uvažujete o přidání sportovních tenisek do šatníku pro jiné než sportovní účely, zkuste nenosit jiné, obvykle sportovní oblečení. Ponechte módní běžecké kalhoty, mikiny a sportovní větrovky na víkend nebo na výlet mimo město a obujte si k teniskám něco, co prolomí jejich sportovní charakter. A co černé roztrhané úzké džíny, bílé tričko a olivově zelený bomberr? Charakteristické černé sportovní boty se do této sestavy perfektně hodí. Dokončete svůj outfit sportovními hodinami nebo náramkem a za slunečných dnů také slunečními brýlemi.

V pánské módě se v každodenním stylu s nádechem elegance stále častěji objevují již zmíněné bílé tenisky, které budou hvězdou tohoto stylingu. Noste bílou košili, tmavomodrou sportovní bundu a khaki nebo hnědé chinos kalhoty. Hnědý opasek a hodinky doplní váš outfit a vy můžete volitelně přidat pletenou kravatu. Bílá obuv bude dokonale ladit s košilí a dodá vašemu outfitu závan jarní svěžesti.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.