Jarní trend: Výrazné potisky

Nahlédněte s námi pod pokličku jarních trendů už teď a buďte o krok napřed. V obchodech se poohlédněte po kouscích se zajímavými potisky a vzory.

img

Na jaře budou hitem výrazné potisky a zajímavé vzory na oblečení i doplňcích.

Více znamená více, alespoň pro letošní rok a co se potisků a vzorů na oblečení a doplňcích týče. Jedním ze žhavých hitů pro jaro a léto 2014, který nám módní návrháři nadiktovali, jsou totiž výrazné potisky a vzory. Ty najdeme nejen na topech, kabátech, šatech, kalhotách a sukních, ale i na obuvi, kabelkách a dalších módních doplňcích.

zoom Zvětšit

Letí květinové i abstraktní vzory.

Abstrakce, proužky i květiny

Nejčastěji letos narazíme na abstraktní tahy štětcem, které upoutají pozornost na první pohled, nebo futuristické digitální potisky a přísné geometrické vzory. A čím barevnější, tím lepší! Nestárnoucím hitem jsou také proužky - silné i tenké, svislé i vodorovné, ve všemožných barevných kombinacích.



zoom Zvětšit

Kostky a proužky jsou stále aktuální.

Na módním vrcholu se stále drží i kostky ve všech velikostech a barevných odstínech či nápadné psychedelické vzory, které na někoho mohou působit až šíleným dojmem. Jako každé jaro, ani letos neuděláte chybu výběrem modelu s květinových motivem - a to jak velkoplošným, tak drobným, obojí působí velmi žensky a romanticky.



Nebojte se vyčnívat z davu

zoom Zvětšit

Výrazné vzory ovládly módní mola.

Zkuste letos být méně konzervativní a nebojte se mixovat i zdánlivě nesourodé a křiklavé vzory dohromady. Na decentnost zapomeňte, kreativitě se meze nekladou, využijte proto sílu pestrobarevných extravagantních vzorů a nebojte se upoutat pozornost svého okolí. Pro odvážné a módy znalé nabízíme inspiraci, jak nejnověji vzory nosit. Začněte se základním kouskem s odvážným vzorem či výraznou barvou a zkombinujte jej s dalším výrazným vzorem, který se s tím hlavním bude “bít”. Přidejte velké sluneční brýle, objemnou kabelku a podpatky a vydejte se oslňovat do jarních ulic.

zdroj foto: style.com


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.