Známe první jarní trend!

Budoucnost vypadá růžově. A to doslova, alespoň co se módy týče. Nahlédněte s námi do zákulisí módních trendů na jaro a léto 2014. Hitem bude růžová ve všech podobách a odstínech.

img

Na jaře a v létě bude velmi trendy růžová ve všech odstínech.

Některé ji milují, jiné se tomuto sladkému odstínu vyhýbají jako čert kříži. Většina z nás má růžovou barvu spojenou především s “bárbínami” a dětstvím, kdy jsme zarputile odmítaly nosit jakékoli oblečení, které nebylo sytě růžové. Reputaci nevkusu a přeslazenosti si však tato barva určitě nezaslouží, růžová totiž může být i vyjádřením ženské něžnosti, elegance a stylu. Pravdou však je, že se musí umět nosit. Padesátiletý diblík napěchovaný v růžovém tričku, nepadnoucích džínách a světlých teniskách z tržnice určitě nikoho neoslní. Jak tedy růžovou nosit? Především s citem. Pokud si nejste jisté, raději se inspirujte módními návrháři, kteří růžovou neváhali zařadit do svých kolekcí. 

Na něžné vlně

zoom Zvětšit

Pudrové růžové může být velmi elegantní.

Pokud si na sytě růžovou netroufáte, vsaďte na jemné pudrové odstíny. Ty nejlépe vyniknou v kombinaci dalších pastelových barev nebo ve spojení s tělovou či bílou barvou. Na sladké spojení něžně růžové s dalšími jemnými pastelovými odstíny vsadili módní tvůrci zvučných jmen, jako jsou Balmain, Emporio Armani, Christian Dior, Just Cavalli nebo Prabal Gurung.


Výrazné kombinace

zoom Zvětšit

Šedá barva sytě růžovou trochu uzemní.

Výrazněji růžová krásně vynikne v kombinaci s černou, jak jsme mohli vidět na přehlídce Alberta Ferreti. Pokud však chcete sytě růžovou trochu uzemnit, zvolte šedé odstíny jako u Giorgio Armani. Inspiraci, jak míchat více odstínů růžové najednou, přinesl módní dům Chanel, velmi svěže a žensky působí také spojení růžové a červené barvy podle značky Moschino. 


V růžové od hlavy až  k patě

zoom Zvětšit

Nebojte se zahalit do růžové od hlavy až k patě.

Kdo si troufá růžové mánii podlehnout úplně, může se do sladkého odstínu obléknout od hlavy až k patě, i to je totiž podle mnoha předních návrhářů velmi trendy. Pohrát si můžete i s kombinováním rozličných materiálů, jako je třeba satén a svůdně průsvitné látky či krajky, nebo zvolit několik růžových odstínů najednou. Inspirací vám mohou být přehlídky Burberry Prorsum, John Galliano, Elie Saab či Helmut Lang.


Zdroj foto: Style.com, Asos, Topshop, River island


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.