Konečně hodinky i pro tu nejcitlivější kůži

Až třetina populace trpí alergií na kovy. Stačí citlivější kůže, pot nebo trocha parfému a kovové šperky mohou začít s kůží reagovat.

Svědění, začervenání nebo dokonce mokvající kůže se nejčastěji objevují při nošení levné bižuterie, která na sobě má pozlacenou vrstvu. Problémy ale můžou přivodit i šperky z nerezové oceli, přezky na opasku nebo kovové nožičky brýlí. A ani ocelové šperky nejsou sázkou na jistotu. I kvalitní ocelové šperky a hodinky obsahují alespoň stopovou příměs niklu, který na kůži u nejcitlivějších nositelů může způsobit pěknou neplechu. Předejít tomu můžete nošením šperků a hodinek z antialergických materiálů jako je třeba titan.

img

Právě na výrobu šperků z titanu a titanových hodinek se zaměřuje německá značka Boccia Titanium. S kvalitními materiály jde navíc ruku v ruce atraktivní design a hodinky Boccia Titanium se tak už několik let drží v Německu na špici žebříčku nejprodávanějších hodinek do 500 €.

img

Kromě antialergičnosti titanu je jeho velkou výhodou nízká váha a dobrá odolnost. Hodinky Boccia se vyrábí v klasickém stylu, sportovních provedeních i extravagantních podobách a za vzhledem nezaostávají ani co do vybavenosti. Díky vodotěsnosti je můžete nechat na ruce při mytí rukou či sprchování a některé modely se mohou navíc pochlubit i praktickou luminiscencí, datumovkou a stopkami.

Hodinky Boccia Titanium jsou elegantním řešením pro alergiky na nikl a všechny, kdo mají citlivější kůži, ale nechtějí se vzdávat nošení hodinek.

V ČR je můžete zakoupit například u autorizovaného prodejce Helveti, společně s 3letou zárukou a pojištěním hodinek na rok zdarma.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!