Královnou podzimu a zimy s Deichmann!

Cool&easy styl se potkává s avantgardou, motorkářský look zase s elegancí ve stylu Grace Kelly, jemný dívčí styl se kombinuje s punkem, strohost jde ruku v ruce se sportovním charakterem.

img

www.deichmann.com/CZ

Heavy metal ladí s kašmírem a károvaný vzor se nosí v černo-bílé kombinaci; černá zase se zimními odstíny pastelo¬vých barev… Různorodější a kontrastnější už módní trendy na podzim a zimu 2013/2014 být nemůžou!

Novými miláčky sezóny jsou mokasíny, tenisky ke kotníkům, lodičky, nízká kotníková obuv a polokozačky všech typů, od elegantních až po sportovní, obuv v kovbojském a rančerském stylu se sešikmeným podpatkem a kozačky různé výšky na rozmanitých typech podešví. A rovněž v módě obuvi platí: černá není jen obyčejná barva, černá je hit! A tak je jednoznačně vedoucí trendovou barvou sezóny, kterou doplňují rubínově červená, smaragdově zelená nebo safírově modrá – barvy, které podtrhnou elegan¬ci celého modelu a zdůrazní ženskost. 

Dalším hitem nadcházejícího podzimu jsou vyhledávané modely z kolekce „5th Avenue“ – modely, které jsou známé perfektním zpracovaním, jemnou pravou kůží a zároveň výhodnou cenou!

Nové trendy v módní obuvi:

NÝTY & LODIČKY:

Metalový trend s sebou přináší pořádné množství nýtů – na obuvi, kabelkách i na doplňcích! Nýty se letos nenosí jen jako dovršení drsnějšího rockového stylu, ale také na modelech podtrhujících ženskost! Pro méně odvážné jsou tu blyštivé štrasové kamínky.

ČERNÁ & BÍLÁ:

O pozornost se postará kombinace černé s bílou doplněná dekorativním prošíváním, výraznými nýty nebo štrasovými aplikacemi.  

LUXUSNÍ LODIČKY:

Ještě než se slova chopí mráz a spolu s ním nastane sezona kozaček, užijte si ladnou eleganci: lodičky! Letos jsou lodičky obzvlášť ve formě, nabízejí obrovskou různorodost a svými luxusními prvky zaručují, že budete dokonalá!  

NÝTY & NÍZKÉ KOZAČKY:

Nýtová mánie! Bezpočet nýtů doslova po celé ploše, to je nový trend, kterému fandí především nízké kozačky. Dovolte si tuto malou módní rebelii!  

ČERNÁ KOTNÍKOVÁ OBUV:

Také v módní obuvi platí: černá není jen obyčejná barva, černá je nejdokonalejší ze všech barev! Jednoduchá, minimalistická a šik – tak vstupuje tato královna do nové sezóny. Absence pestrých barev vás přímo praští do očí – v dobrém slova smyslu. Obzvlášť trendy je černá obuv na klínku!  

VYSOKÉ KOZAČKY:

V chladném období patří k základnímu vybavení: čím vyšší, tím více zahřejí! Výběr je obrovský – od klasických elegantních kozaček až po drsnější šněrovací obuv. Chci je, a to všechny!


Trendové modely pro nadcházející sezonu Podzim / Zima 2013/2014 najdete v prodejnách Deichmann, jako vždy s garancí nejlepší ceny.

www.deichmann.com/CZ
www.facebook.com/deichmann.obuv



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.