Krásnější s MEDICOM VIP – soutěž o 10 plastických operací ZDARMA!

Toužíte po plastické operaci, ale chybí vám na ni finanční prostředky? Tak neváhejte a přihlaste se do soutěže o plastickou operaci zdarma. Možnost vyhrát má až 10 šťastlivců! Tak vzhůru do toho!

img

Splňte si svůj sen a získejte zpět své sebevědomí! 

Soutěž o 10 plastických operací zdarma vyhlásila klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP při příležitosti oslavy 7. výroční vzniku. Jedná se zatím o největší soutěž v dějinách kliniky.

O co můžete soutěžit?

Celkem můžete soutěžit o 10 plastických operací, vyhrát můžete například zvětšení poprsí implantáty Polytech, revoluční ultrazvukovou liposukci VASER Lipo, operaci nosu, nebo jakoukoliv jinou operaci, o kterou si napíšete. Do soutěže se mohou přihlásit ženy i muži a na přihlašování máte celé léto. Stačí pouze poslat váš příběh a fotografie prostřednictvím formuláře, který najdete ve speciální záložce na facebookovém profilu kliniky MEDICOM VIP. Odesláním formuláře budete zařazeni do výběrového řízení. 10 výherců bude vybírat odborná porota v září a s každým výhercem bude následně natočeno videostory.

Svěřte se do rukou profesionálů

MEDICOM VIP je soukromá klinika plastické a estetické chirurgie s pobočkami v Praze a v Brně. Kliniku reprezentuje vysoce kvalifikovaný tým profesionálních lékařů na špičkové odborné úrovni s mezinárodními zkušenostmi v oboru a poskytuje komplexní nabídku služeb plastické a estetické chirurgie. Důkazem nesporné kvality kliniky je trvalá přízeň celebrit a jejich důvěra v umění lékařského týmu. Ze známých osobností, které se svěřily do rukou odborníků kliniky MEDICOM VIP, můžeme jmenovat například herečku Terezu Kostkovou a módního návrháře Osmany Laffitu. Mezi dalšími celebritami jsou to Anife Vyskočilová, Bořek Slezáček, Petr Vojnar, Kateřina Kristelová a spousta dalších.



Plastická chirurgie ovšem není určená pouze pro celebrity, ale i pro každého z vás. A to je také jeden z cílů celého soutěžního projektu.

Nepromarněte svou šanci, splňte si svůj sen a získejte zpět své sebevědomí!

Jak se do soutěže přihlásit?

  • staňte se naším fanouškem na Facebooku
  • zašlete nám svůj příběh a fotografie (obličej a partie, související s vysněným zákrokem) prostřednictvím formuláře na Facebooku

Přejeme hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše příběhy!





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.