K postavě snů Vám pomůže kryolipolýza ZELTIQ™

Možná je to právě Váš případ…cvičíte, pečlivě si hlídáte, co během dne zkonzumujete, celkově dodržujete pravidla zdravého životního stylu. Odměnou Vám je psychická pohoda, fyzické zdraví, dobrá kondice a pěkná silueta. Co když ale právě Vaší postavu něco hyzdí?!

img

Problematikcké partie, na vybraných částech těla prostě nemůžete zhubnout...

zoom Zvětšit

Dokonalá postava, sen každé z nás

Zbavte se tuku, zn. bezbolestně a efektivně

Ano, i když jste celkově štíhlá a s většinou tělesných partií spokojená, může se stát, že na vybraných částech těla prostě nemůžete zhubnout. Pečlivě uložený podkožní tuk to prostě nedovolí. A tak Vaší „dokonalou“ postavu nepěkně „zdobí“ například tukové polštářky na zádech, které Vám protivně vykukují z bokových kalhot. Nebo Vás prostě jen rozčiluje bříško, které se po těhotenství tváří, že již nikdy nebude ploché jako dříve…

Co s tím? V minulosti to bylo jednoduché. Řešení existovalo vpravdě jediné, a to klasická liposukce. Ta byla jednak finančně náročná, ale i poměrně nekomfortní a bolestivá, s dlouhou dobou rekonvalescence a různými výsledky. Postupně se začaly v oblasti plastické a estetické medicíny objevovat nové a nové, více či méně účinné metody boje s problematickými partiemi. Pacientky (neboť většinou tento typ zákroků podstupují ženy) si tak mohly vyzkoušet například narušování tukových buněk nebo lymfodrenáže.

Nová metoda odbourávání tuku CoolSculpting

Vzhledem k tomu, že medicína jde ve všech svých oborech velmi rychle dopředu, nyní máme k dispozici zbrusu nové řešení v odstraňování dříve „neodstranitelných“ ložisek tuku. Přišli s ním američtí vědci a tato nová a efektivní metoda nese jméno CoolSculpting™. A jaké jsou její hlavní přínosy? Nabízí zcela bezbolestnou, účinnou a neinvazivní metodu odbourávání podkožního tuku a tvarování postavy – tzv. kryolipolýzu. Ta se uskutečňuje prostřednictvím unikátního světového přístroje ZELTIQ™. Terapie je zcela inovativní a v celé Evropě ji zatím nabízí pouhých několik málo zemí.

Jak ZELTIQ funguje?

zoom Zvětšit

Přístroj ZELTIQ je vybaven zcela unikátní technologií CoolScultpting

Přístroj ZELTIQ™ je vybaven zcela unikátní technologií CoolScultpting™, která se na poli estetické medicíny objevila zhruba před rokem a těší se velké oblibě. Pomocí této metody se uskutečňuje tzv. kryolipolýza. Ta spočívá v redukci podkožního tuku kontrolovaným ochlazováním tukových buněk. Proces ochlazení vede ke krystalizaci lipidů v tukových buňkách, které pak dostanou signál od mozku a ten spustí jejich odumírání. Odumřelé buňky jsou následně z těla odstraněny pomocí bílých krvinek. Tato procedura se hodí pro osoby v dobré fyzické kondici, se stabilní váhou či lehkou nadváhou, které se chtějí velice jednoduchým způsobem zbavit viditelných tukových polštářků na vybraných tělesných partiích. Výsledky tohoto zákroku byly prokázány rozsáhlými klinickými studiemi, a tak ZELTIQ™ získal v loňském roce certifikaci FDA – Federálního úřadu USA pro potraviny a léky (Food and Drug Administration).

Terapie bez omezení

ZELTIQ™ se skládá ze samotného přístroje a hlavice, která je při ošetření přikládána na pokožku. Mezi ní a kůží pak vznikne vakuum, kde dochází k ochlazení tukových buněk a je spuštěno jejich pomalé odumírání. Nedochází však k poškození okolní tkáně a metoda tedy není nijak bolestivá. Zákrok je zcela neinvazivní a na rozdíl od klasické liposukce nedochází k zásahu do organismu pacienta. Další nespornou výhodou je též nulová absence jizev a žádná speciální pooperační péče. Vzhledem k povaze zákroku, neexistují po samotné terapii opravdu žádná omezení. Pacient se tedy může ihned věnovat běžným denním aktivitám. Lákavá je i cena zákroku, která je výrazně nižší než u klasické liposukce.

Jak Vám pomůže?

První účinek zákroku může pacient zpozorovat po 3 týdnech, finální efekt redukce tuku se projeví přibližně za 2-4 měsíce. Pomocí přístroje ZELTIQ™ může dojít k redukci tukové vrstvy o 20-40 %. Vzhledem k tomu, že tukové buňky jsou působením technologie CoolScultpting eliminovány, je redukce tukové vrstvy trvalá. Pacient si pouze musí uchovávat stabilní váhu.

zoom Zvětšit

Výsledky ošetření přístrojem ZELTIQ

Pokud váháte, jestli je tato metoda vhodná právě pro Vás, prohlédněte si přiložené fotografie. Dokumentují změny, které bylo možné u pacientů po absolvování kryolipolýzy pozorovat. Využití kryolipolýzy u nás není hudbou budoucnosti. Tento zákrok můžete totiž absolvovat třeba hned tento týden! Nově jej nabízí pražská klinika estetické medicíny, Mediestetik. Potěší Vás jistě i zaváděcí ceny, které zde na terapii přístrojem ZELTIQ™ v současné době platí.

Pobočka zahraniční sítě špičkových klinik estetické medicíny Mediestetik Vám navíc garantuje vysokou profesionalitu a prověřenou prvotřídní kvalitu všech služeb. Mezi její přednosti patří jedinečné spojení unikátních moderních technologií a vysoce kvalifikovaného týmu odborníků s dlouholetou praxí a zahraničními zkušenostmi. Vše je navrženo pro maximální spokojenou klientů, od odborného poradenství v elegantním, příjemném prostředí, až po individuálně poskytované a velmi diskrétní služby cenově srovnatelné s běžnou konkurencí.

Další informace naleznete na www.mediest.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?