Luxusní móda a dostupná? Nyní ano!

Pokud se po ránu stále brodíte mezi jarním outfitem a ve spěchu k pracovním povinnostem ještě stále zakopáváte o kozačky ze zimy, je nejvyšší čas dostat svůj šatník do formy. Až si zimní a jarní oděv uložíte do šuplíků, pravděpodobně jako každý rok si povzdychnete nad tím, že vlastně nemáte co na sebe. Co s tím, když v tuto dobu už myslí vaše peněženka na dovolenou u moře?

img

Stilago je mezinárodní tým módních expertů

Kvalita = dlouhodobá investice

zoom Zvětšit

Značkové oblečení se slevou až 70%

Podle módních návrhářů se všeobecně vyplatí investovat do kvalitního značkového oblečení. Nyní, v dnešní době módních online nákupních klubů a různých e-shopů je toto mnohem snadnější.

I v České republice si snadno pořídíte luxusní a nadčasové hity z přehlídkových mol aktuálních kolekcí z Itálie, Francie nebo Španělska. Vězte, že z takového nákupu budete mít radost, jako by jste vyšla přímo ze samotného butiku. 

Exkluzivní online nákupní kluby

Většinou se do takových exkluzivních klubů stačí jen jednoduše registrovat a vybírat. Ani není nutno si pravidelně objednávat, jako tomu bývalo kdysi "za katalogových časů" z Německa. Denně máte možnost seznámit se s novými kolekcemi a pak už si vystačíte jen s několika kliky. Pár týdnů poté můžete očekávat kurýra a nezapomeňte, že i kurýr zvoní dvakrát.

Jedním z významných módních klubů je Stilago.cz. Značkové dámské, dětské i pánské oblečení zde pořídite se slevou až 70%. V České republice působí již přes půl roku a jeho základna stále roste. "Naše akční nabídky se netýkají pouze oblečení, ale módy jako celku, tedy i doplňků jako jsou kabelky či hodinky. Kromě kolekcí velkých a známých značek uvádíme  často i originální a netradiční módu z dílny menších italských návrhářů, která v našich končinách nebývá běžně k dostání," říká Jaroslav Zákravský, internet manager společnosti Studio Moderna Fashion Group, jež je provozovatelem klubu.

zoom Zvětšit

Stilago.cz online nákupní klub

Jednoduchá a nezávazná registrace, široká nabídka kvalitní módy s vysokými slevami a každý den žhavé novinky. Tak by mohlo vypadat krátké shrnutí hlavních výhod nákupních online klubů. Přesvědčit se můžete sami na Stilago.cz.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.