Trendy šperky a bižuterie - Jaro 2011

Letošní trendy se nesou ve znamení okázalosti, hojnosti a blahobytu, a tak si můžete i vy zahrát na bohatou princeznu ověšenou zlatem, perlami, krystaly a drahými kameny. Celkový efekt nezkazí ani vědomí, že se většinou jedná o bižuterní kousky. Pojďme si představit trendy módní doplňky v podobě šperků a bižuterie.

img

Módní šperky a bižuterie se letos nesou ve znamení okázalosti 

Náušnice

zoom Zvětšit

Zajímavé náušnice nabízí Topshop, Dorothy Perkins, Miss Selfridge a Monsoon

Při výběru nových náušnic se odpoutejte od přílišné skromnosti a zkuste raději vsadit na luxusní vzhled a nápaditost. Nosí se dlouhé zlaté zdobné náušnice výrazných tvarů, zdobené perlami, krystaly či imitacemi drahokamů. Kdo si nepotrpí na zlato a drahé kameny, může vyzkoušet náušnice v etno stylu poseté pestrobarevnými korálky nebo retro náušnice v podobě barevných květin či různých funky tvarů. Velkým hitem jsou letos šperky v podobě všemožného hmyzu, a tak vaše uši mohou ozdobit zlaté včelky nebo barevní motýli.


Prsteny 

zoom Zvětšit

Inspirujte se v obchodech Miss Selfridge a Monsoon

Z kovů použitých na módní bižuterii letos vede jednoznačně zlato, které je znakem pohádkového bohatství a hojnosti králů. Zářivě zlaté mohutné prsteny s drahými kameny a perlami, kterými se kdysi honosili jen králové a šlechta, jsou momentálně nejvíce v kurzu, samozřejmě i v bižuterní podobě. Platí, že čím zdobnější a více draze vypadající prsten, tím lépe. Velký důraz je kladen také na detail a originální zdobení, in jsou rovněž prsteny se zvířaty, květinami a všemožným hmyzem.




Náhrdelníky 

zoom Zvětšit

Trendy náhrdelníky jsou k dostání v obchodech Dorothy Perkins, Monsson a Topshop

Zlato a zase zlato a to nejlépe v několika vrstvách na krku. Velmi módní jsou zářící zlaté řetězy i jemné řetízky vrstvící se na hrudi nebo zlaté náhrdelníky bohatě zdobené barevnými kameny a perlami. In jsou rovněž saténové stužky místo řetízků, a především netradiční, pozornost poutající přívěsky. Na krku se vám tak může houpat třeba zlatý domek, obří motýl nebo i ptačí klec. Cení se tedy především nepřehlédnutelná originalita a nápaditost. 



Náramky

zoom Zvětšit

Náramky seženete v obchodech Dorothy Perkins, Topshop, Miss Selfridge a Monsoon

Stejně jako náhrdelníky i náramky se tuto sezónu nosí nejlépe v několika vrstvách a září zlatými odlesky. Velmi působivě vypadá kombinace zlatých a dřevěných náramků, nebo náramků odlišných barev, materiálů a velikostí. Místo několika vrstev zvonících náramků můžete zvolit i velmi trendy extra silný náramek opět nejlépe ve zlaté podobě. Stále však zůstávají v módě i náramky korálkové, perlové a náramky v etno stylu.


Brože

zoom Zvětšit

Krásné brože nabízejí Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Topshop a Monsoon

Módní doplněk a šperk, který byl mnoho let neprávem opomíjen, se několik uplynulých sezón opět hlásí o slovo. Zajímavá brož dokáže vykouzlit trendy kousek i z obyčejného bavlněného trička a staré sako ozdobené slušivou broží získá nový šmrnc. Na výsluní módních broží se stále drží především květiny ve všech podobách, ale vyzkoušet můžete i neotřelé brože, které čerpají svou podobu nejen z flory, ale také z fauny, či prostě jen z bezbřehé fantazie šperkařů.   


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.