Maminko, nakresli mi žirafu!

Vypadají pokusy o nakreslení požadavků Vašich ratolestí jako kubistické dílo? Tvrdíte, že Váš potomek nikdy nebude kreslit, jelikož podědil (ne)vlohy po rodičích? Nepodléhejte mylným iluzím a přihlaste sebe i své děti do výtvarných kurzů Ateliéru Praha 5.


img

Kreslit není těžké.. Nechte se zasvětit zkušenými lektory do tajů malby a budete sami překvapeni, co dokážete.

Kolikrát slyšíme: „Mami, nakresli mi pejska!“ nebo „Mami, pojď, budeme si malovat!“. Poté většinou následují zamyšlené pohledy na prázdný papír nebo výraz podivu nad barevnou čmáranicí našeho dítka. „To je moc hezká veverka, zlatíčko!“ „Maminko, to jsi přece Ty!“  

Myslíte si, že naučit se kreslit je něco nemožného? Nejobtížnější je přijít na to, jak začít. Například v pravidelném kurzu Jak na to ... Kurz kreslení a malování pro každého budete srozumitelnou a zábavnou formou seznámeni s pestrou škálou výtvarných technik. Lektorka Mgr. Mariana Honzíková provádí frekventanty kurzu krok za krokem tím, jak správně zachycovat proporce, rozlišovat materiály a jak správně uchopit tvarovou i barevnou kompozicí obrazu. Zařazené relaxační prvky pomohou uvolnit mysl a povzbudí představivost. 

img

Cítíte se unaveně a bez energie? Potřebujete se odreagovat? Zkuste relaxaci malováním a kreslením.

Bez rodinného plánu na víkend? Zkuste celodenní sobotní kurz! 

Ateliér Praha 5 nabízí dětem možnost vyzkoušet si své výtvarné vlohy ve víkendovém kurz Malování pro děti. Celodenní výtvarný workshop pro děti od 6ti let seznámí malé frekventanty pod vedením zkušené lektorky MgA. Yit Kampak se základními technikami kresby a malby. Později se zaměří na tvorbu hlavního díla, kterým bývá společná malba na velkoformátové plátno, velkoplošná koláž, malba na trička či masky a podobně. Celý den je prokládán poutavými příběhy či promítáním krátkého filmu. 

img

Dětem se v kurzu věnuje lektor a asistent tak, aby se zadaný cíl přizpůsobil možnostem každého malíře.

Ateliér Praha 5 díky své poloze přímo ve Stodůlkách nabízí bezproblémové parkování po celý den a zároveň bezproblémovou dostupnost od MHD. Zatímco Vaše dítko rozvíjí svou fantazii a tvořivost, Vy si můžete zajít do kina či zacvičit. No nezní to jako dobrý plán? 

img

Zatímco Vaše dítko maluje, můžete si užít volného dne.

Více informací: 
www.atelierpraha5.cz 
Budova JEREMI SPORT, Jeremiášova 2581/2, Praha 5 - Stodůlky 
Telefon: +420 602 614 855 
E-mail: info@atelierpraha5.cz 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?