Módní faux pas - stejné oblečení

Stejné šaty na dvou různých osobách - naprosto běžná záležitost pro obyčejné smrtelníky nakupující v módních řetězcích, ale nepříjemné módní faux pas a noční můra všech slavných celebrit. Jenže když dva dělají totéž, není to totéž. Podívejte se a porovnejte, které hvězdy a hvězdičky oblékly stejný model a komu slušel více.

img

Stejný outfit je noční můrou slavných hvězd

DEMI versus GEORGINA

zoom

Slušivé šaty padnou Demi i Georgině

Nestárnoucí herečka Demi Moore oblékla jednoduché minišaty značky Marchesa na premiéru filmu The Joneses v Los Angeles. Vhodně zvolené metalické doplňky v podobě psaníčka, stříbrných lodiček a jemných třpytivých náušnic dotvořily vkusný glamour look. Britská módní návrhářka, spoluzakladatelka módní značky Marchesa a příležitostná herečka doplnila šaty ze své vlastní dílny nude lodičkami se zajímavým efektem šněrování, psaníčkem v podobném odstínu a výraznými prsteny. 





FERGIE versus MIRANDA 

zoom

Rockový styl je blízký Fergie a Mirandě

Mladičká americká zpěvačka a herečka (u nás známá především z komedie Škola ro(c)ku) Miranda Cosgrove ukázala svou rebelskou stránku a docela podařeně zkombinovala skinny džíny značky David Kahn, model Nikki se zajímavým military sáčkem oblečeným přes delší top, efektní jsou i botky v combat stylu. Zpěvačka Fergie zvolila ty samé džíny na cestování a ukázala se v nich na letišti v Tokiu. Zpěvačka zůstala věrná svému vyzývavému stylu poprockové hvězdy a kalhoty doplnila vysokými střevíčky na platformě a černozlatými doplňky. 





KRISTEN versus CHRISTINA 

zoom

Kristen a Christina vsadily na rafinované šaty

Hvězda filmového zpracování populární ságy Stmívání Kristen Stewart oblékla šaty s černou krajkou od Valentina na premiéru svého filmu Welcome to the Rileys, ve kterém hrála hlavní roli. Pro stejné šaty se rozhodla i zpěvačka Christina Aguilera na párty v N.Y.C. a stejně jako Kristen vsadila na svůdný výrazný make up, který vkusně doplňoval rafinované šaty s dramatickou černou krajkou. Obě slavné krásky obuly jen jednoduché černé lodičky a vzhledem k výrazně zdobeným šatům je absence doplňků v tomto případě zcela na místě.





IMAN versus GWEN

zoom

Blyštivé modely v podání Iman a Gwen

Stejný blyštivý flitry posetý overal od návrhářky Stelly McCartney, jen v jiném odstínu, zvolily supermodelka Iman, která je oblékla na letošní Met Gala slavnostní bál v Metropolitním muzeu umění v New Yorku, a zpěvačka Gwen Stefani, která si je přivezla na filmový festival v Cannes. Iman, jež v modelu připomínala bohyni afrického slunce, zářivý model doplnila jen černým minipsaníčkem, které korespondovalo s barvou jejích nehtů a kouřových očních stínů. Umírněnější verzi overalu v černé podobě zpěvačka Gwen osvěžila červeným psaníčkem a výraznou fuchsiovou rtěnkou. 





KIM versus BRITNEY

zoom

V minišatech vynikne sexy postava Kim i Britney 

Proslavené křivky hvězdy reality show Kim Kardashian ještě více zdůraznily postavu obepínající minišaty značky Hervé Léger, které si oblékla na večeři v Los Angeles. Zpěvačka Britney Spears, která se po dlouhé době zase dostala do skvělé formy, předvedla svou vypracovanou postavu ve stejných šatech. Bohužel nevhodně vybraná obuv celý model nelogicky posouvá směrem k westernovému baru kdesi na západě USA, a navíc nehezky zkracuje nohy. Ani lodičky sexbomby Kim stylově příliš neladí, vhodné je naopak stříbrné minipsaníčko i metalické náramky.





ELLE versus OLIVIA

zoom

V romantickém rozpoložení byly Elle a Olivia

Pohádkové bílé šaty s efektně zdobeným dekoltem značky Marchesa oblékla americká hvězdička Olivia Palermo, která něžné šaty opepřila výraznými červenými páskovými střevíčky a rudě nalakovanými nehty. Její třpytivé psaníčko krásně ladilo s dekoltem šatů. Nevinného dívčího looku přiměřeného svému věku se držela teprve třináctiletá herečka a mladší sestra slavné Dakoty, Elle Fanning, která šaty doplnila klasickými Mary-Jane střevíčky v černé barvě. Vzhledem k jejímu téměř éterickému vzezření by se však spíše hodily botky ve světlejší barvě. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!