Dopřejte své pleti jedinečnou péči šitou na míru jejímu typu

Pleť každé ženy je jedinečná a potřebuje zvláštní péči vytvořenou na míru jejím požadavkům. 

img

Nová generace krémů z řady Moisture Match od Garnier!

Garnier nyní přichází s řadou 4 originálních pleťových krémů Moisture Match, z nichž si každá žena vybere tu pravou hydratační péči pro svou pleť. 4 textury, 4 smyslové zážitky, 4 na míru šitá řešení, to je nová generace krémů z řady Moisture Match od Garnier!

Svěží zmatňující krém pro smíšenou až mastnou pleť: Oh! So matte

Má-li pleť sklon se během dne mastit a ztrácet svěží vzhled, zvolte svěží zmatňující krém Oh! So matte. Krém má lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává a příjemnou osvěžující vůni. Obsahuje výtažek ze zeleného čaje a speciální rostlinný elixír, které pleť zmatní a současně zabrání další produkci mazu. Speciální technologie mikročástic zadržujících vodu se postará o to, aby vaše pleť zůstala celý den svěží. Pleť bude krásně hydratovaná a zároveň matná po celý den.

Svěží energizující gel pro unavenou pleť bez jasu: Wake me up

Málo spíte, pleť je unavená a matná a potřebuje naopak rozjasnit? Zvolte rozjasňující gelový krém Wake me up, který jí dodá energii. Obsahuje výtažky z citrusů a ibišku, které pleť stimulují a dodávají jí jasnější a zdravější vzhled. Krém má svěží citrusovou vůni a ultralehkou gelovou konzistenci, která se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Pleť je hydratovaná a rozjasněná zároveň.

Bohatý vyživující krém pro suchou až velmi suchou pleť: Goodbye dry…

Je-li pleť suchá a citlivá a potřebuje intenzivní výživu a ochranu, zvolte vyživující krém Goodbye dry. Jeho výživná textura je obohacená o mastné kyseliny omega 3 a 6 a bambucké máslo, které zabraňují vysušování pleti a chrání ji před vnějšími vlivy. Olej z heřmánku a další bylinné výtažky pleť zklidňují a léčí a dodávají krému jemnou uklidňující vůni. Díky nemastné textuře se velmi rychle vstřebává. Pleť je vyživená, hydratovaná a chráněná.

Lehký zjemňující krém pro normální až suchou pleť: Start afresh

Pleť netrpí žádnými ze zmíněných problémů, ale chcete, aby si optimální hydrataci během dne udržela? Zvolte lehký hydratační krém Start afresh, který zajistí její 24 hodinovou hydrataci. Výtažek z modrého lotosu spolu s rostlinným elixírem a exkluzivní směsí ultra lehkých olejů se postarají o celodenní hydrataci normální až suché pleti. Díky jeho lehké nemastné textuře se krém rychle vstřebává a pleť osvěžuje. Výtažek z lotosu s rostlinným elixírem mu dodávají příjemnou čerstvou vůni.

Zpestřete si váš každý den s Moisture Match!

Stáhněte si na Facebook.com/Garnier.CZ skvělou aplikaci plnou barev a váš facebook může mít každý den jinou barvu. Případně se staňte naší testerkou a zjistěte, která péče padne vašim potřebám nejlépe.

www.moisturematch.cz 





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.