Nebojte, na dárky pod stromeček ještě není pozdě - čím letos blízké potěšit?

Přestože už je za námi i třetí adventní neděle, na nákup dárků ještě chvíli času máme. Problém může nastat pouze v případě, že chybí nejen samotné dárky, ale i inspirace, co letos pod stromeček pořídit. A s tou vám v dnešním článku pomůžeme.

img

Dárky pro mlsné jazýčky 

Nejlepší dárek? No přece takový, který můžete sníst nebo vypít. Pokud si nejste jistí, po čem sáhnout, jedlý dárek je sázkou na jistotu a prášit se na něj rozhodně nebude. Potěšit můžete slaďoučkou čokoládou, pralinkami nebo rovnou celou bonboniérou. Kvalitní káva potěší snad kohokoliv ?- a pokud ne, ještě je tu možnost sáhnout po čaji všech barev. 

A co letos sáhnout po láhvi chutného vína? Víno z vinařství sedlák potěší nejen svou chutí, ale i krásnou etiketou. Pokud se vám zdá víno málo, pořiďte k němu ještě třeba výběr francouzských paštik nebo luxusní balení oříšků a máte dárek, který potěší téměř každého. 

Nejkrásnější vzpomínky pro rodiče i partnery 

Darujte svým nejbližším praktický kalendář s fotografiemi dětí nebo svých nejdůležitějších zážitků uplynulého roku. Fotokalendáře a fotoknihy jsou oblíbeným dárkem, který potěší nejen čerstvé babičky, ale také partnerku či partnera. Potěšit může také hrnek s fotografií na míru. Přestože je do Vánoc ještě času dost, s objednávkou příliš neotálejte, ať pod stromeček zaručeně dorazí. 

Pohodlí a komfort ve všech situacích 

Spodní prádlo - dárek, kterého se děti děsí a dospělí muži v něj doufají. Pořiďte jim stylové a pohodlné boxerky, které zaručeně ocení. 

Už jen protože se s jejich nákupem nebude muset namáhat sám. A pokud máte trochu hravou a chcete svého partnera poškádlit, můžete k nim přihodit také pánská tanga, která ho rozhodně překvapí. 

Něco pro ještě krásnější domácnost 

Dárky do domácnosti jsou dvojího druhu. Opravdu praktické a praktické, které udělají opravdovou radost. Do druhé kategorie spadá například luxusní povlečení nebo pohodlná beránková deka. Potěšit můžete také difuzérem či LED svíčkou, která dodá domácnosti romantickou atmosféru bez nebezpečí požáru či popálení. To se hodí zvlášť do domácnosti s mazlíčky či malými dětmi. 

Ať už vyberete cokoliv, nejdůležitější je užít si svátky v klidu a pohodě - proto zapomeňte na stres, zapalte si františka, rozsviťte vánoční světýlka a nasávejte atmosféru Vánoc klidně už dnes. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.