Nejbláznivější výstřelky v líčení pro léto 2015

Nejnovější trendy v líčení pro nadcházející sezónu jsme si již představili, existuje však mnoho dalších, byť méně nositelných makeup trendů, které si zaslouží vaši pozornost.

Zvýrazněné či potlačené obočí 

img

Tvar, hustota a barva obočí dovedou pozměnit celkový výraz tváře. Po éře úzkého vytrhaného obočí dobarveného tužkou momentálně panuje trend přirozeného vzhledu silnějšího obočí. To ovšem neznamená, že nemůžete zkusit něco jiného. Modelky z přehlídky Givenchy nakráčely na molo s odbarveným obočím a silnými protáhlými grafickými linkami. Až vás přestane vybělené obočí bavit, obarvěte ho třeba na světle modrou. A po návratu k původní barvě si můžete zahrát na punkerku a ozdobit obočí množstvím piercingových kroužků.

Falešné pihy 

img

Trápíte se svými pihami a zakrýváte je vrstvou makeupu? Udělejte to přesně obráceně a vytvořte si pih ještě více. Pihy jsou totiž v kurzu - především ty falešné. Modelky na přehlídce Preen byly posety delikátními pihami nejen na tváři, ale také na hrudi, pažích a nohách. Přirozený pihovatý vzhled si jednoduše vytvoříte tím, že na velký kulatý štětec nanesete samoopalovací krém a “nacákáte” si jím obličej. Něco jako falešné “pihování”, i když v poněkud nepřirozených barvách, předvedly také modelky na přehlídce rebelské návrhářky Vivienne Westwood.

Síťka přes obličej

img

Nemáte náladu se malovat nebo zrovna nemáte svůj den a nechcete svůj obličej ukazovat? Pak je tu pro vás svůdný trend síťky přes obličej. Na přehlídce Chanel modelky vyrukovaly s dramatickou síťkou přes obličej, která v kombinaci se sametově hladkou bledou pletí a rudou rtěnkou působila obzvlášť vyzývavě a žensky. Ten samý nápad měl Giambattista Valli a s líčením modelek na přehlídku haute couture pro jaro-léto 2015 si nijak hlavu nelámal. Roztomilá čelenka s velkou mašlí a z ní splývající retro puntíkovaná síťka přes obličej působila rozverněji než přísné síťky Chanel.

Čmáranice, skvrny, klauní ústa

img

Kdo každou sezónu musí za každou cenu nejvíce šokovat, ať už bláznivými módními kreacemi nebo šíleným makeupem či účesem? Hádáte správně, máma punku Vivienne Westwood se kontroverze a kritiky rozhodně nebojí a líčení jejích modelek toho budiž důkazem. Pokud máte potřebu lišit se od davu a nebojíte se pohoršených pohledů a posměchu, můžete směle její vizi následovat. Hororově vykreslená ústa, cákance barvy přes obličej, umouněné černé skvrny nebo tlusté tahy černou tužkou cik cak přes obličej vám zaručí pozornost vašeho okolí a nálepku “rebelka bez příčiny”.

Zdroj foto: style.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.