Nejlepší plážové doplňky 2014

Léto je v plném proudu a s ním i toužebně očekávaná doba letních dovolených. Mrkněte, jaké doplňky jsou letos v kurzu, a vyražte na pláž ve velkém stylu.

Na hlavu 

img

Prosluněné pláže jsou sice báječným místem, kde strávit dovolenou, ale žhavé sluneční paprsky mohou ohrozit nejen naši pleť, ale také vlasy. Chraňte svou kštici před sluncem a pořiďte si stylovou pokrývku hlavy. In jsou klobouky všech možných tvarů, hitem jsou především ty se širokou krempou či klasické klobouky v pánském stylu.

Do vlasů 

img

Co může být romantičtějšího, než večerní procházka po pláži při západu slunce? Rozpusťte si vlasy a podpořte romantickou atmosféru ozdobnou čelenkou, nebo vetkněte do vlasů umělou květinu. Letošním trendem jsou také třpytivé čelenky á la indická princezna. Loňský hit bohémských hippie čelenek v podobě květinových věnců je velmi populární i toto léto.

Na krk

img

Plážová móda už dávno nespočívá jen v plavkách. Vyzkoušejte něco nového a ozdobte opálený dekolt zajímavým náhrdelníkem. Na polehávání na pláži či vysedávání u plážového baru ideální, na plavání však doporučujeme sundat. Moderní mohutnější náhrdelníky pozvednou i obyčejné bavlněné tílko na super glamour look, tak si nezapomeňte nějaký na dovolenou pořídit.

Do ruky

img

Ručník, láhev s vodou, opalovací krém a zajímavá kniha - a jste připravena na plážové lenošení. Na všechny tyto nezbytnosti si nezapomeňte pořídit praktickou a stylovou plážovou tašku, která doplní váš plážový outfit. Zvolit můžete klasickou ležérní tašku s námořnickými pruhy, nebo vyzkoušejte luxusnější variantu s metalickými odlesky či etno vyšíváním.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.