Svatební trendy 2014

Každá nevěsta chce být ve svůj velký den okouzlující a nádherná. Výběr těch správných svatebních šatů tomu velkou měrou dopomůže. Podívejte se, jaké jsou letošní trendy na poli svatební módy.

Krátké a roztomilé 

img

Ne všechny ženy si potrpí na dlouhé okázalé róby a záplavy bílé látky. Může to znít jako oxymorón, ale minimalismus lze kupodivu uplatnit i na svatebních šatech. Zvláště tuto sezónu jsou velmi trendy kratší a jednoduché šaty odhalující kolena. Kratší šaty tubového střihu působí velmi čistě a elegantně. Nad roztomilostí nevěsty se budou svatebčané rozplývat, pokud zvolí něžné dívčí šaty s nařasenou sukní v délce nad kolena. Krátké svatební šaty jsme mohly obdivovat na přehlídkách Marchesa, Monique Lhullier, Temperley London či Carolina Herrera.

Starodávná romance

img

Letošní romantika je romantičtější než obvykle, krajek je více, závoje jsou delší, vyšívání je výraznější. A to vše je zakryté hávem nevinnosti a panenské krásy ve starodávném stylu. Bílá proto není až tak oslnivě bílá, ale spíše jemně zašedlá či s krémovým podtónem. Šaty v tomto stylu mají jednoduché skromné linie a splývavé střihy, důraz je kladen především na vyšívání a zdobnou krajku. Nádherně romantickou lehce retro starodávnou kolekci předvedli Naeem Khan, Temperley London nebo Monique Lhullier.

Netradiční barvy

img

Toužíte po výjimečných a nezapomenutelných šatech, ale přesto si chcete udržet romantický ráz klasické svatby? Pak zkuste šaty v jiné než tradiční bílé barvě. Barevné svatební šaty jsou tuto sezónu velmi trendy, ale i zde platí, že méně znamená více. Módní jsou svatební šaty v jemných pudrových odstínech, nikoli výrazné, či dokonce křiklavé barvy. Velkým hitem je sladce růžová, svěží mátová, ale i okázalá zlatá. Nevěsty také mohou zvolit trendy neutrální barvu “šampaň” nebo šaty se stříbřitým nádechem. Barevné svatební šaty měly ve svých kolekcích značky Vera Wang, Monique Lhuiller či Theia.

Pohádková princezna 

img

Když se řekne nevěsta, každému se vybaví sněhobílé dlouhé princeznovské šaty nejlépe s vlečkou či závojem. A přesně tato klasická představa je i letošním trendem, nebo spíše evergreenem, který ze svatební módy snad nikdy nevyjde. Dechberoucí oslnivě bílé šaty se širokou sukní jsou stále nejžádanější svatební kreací a jejich nekonečné variace se každoročně opakují na přehlídkových molech špičkových návrhářských jmen, jako jsou Monique Lhullier, Oscar de la Renta, Theia, Reem Acra nebo Maggio Sottero.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.