Nejmódnější barvy pro jaro a léto 2015

Zajímáte se o módu? Pak jste jistě zvědavé, jaké barvy se letos dostaly na pomyslný módní vrchol. Pojďme si představit ty nejmódnější odstíny nové sezóny.

Černá a bílá 

img

Klasická elegantní kombinace černé a bílé je letos velkým hitem a setkáte se s ní na všech různých materiálech, potiscích a střizích. Zapomeňte však na uniformnost nudného looku bílé košile a černých kalhot á la servírka, “black&white” snese nekonečně mnoho variací. Zkuste zapojit punkové prvky, jako jsou cvočky a zipy, nebo vsaďte na černobílou na retro lakovaném podkladu. Zajímavým kontrastem je i spojení černé, bílé a zlatých doplňků, jak jsme mohli vidět na přehlídkách Chanel.

Khaki zelená

img

Návrat hlásí vojenský styl a safari look, které se vyznačují především khaki zelenou barvou. Tato strohá barva může vypadat velmi šik a elegantně, nebo naopak může způsobit módní katastrofu a zaručené zatčení módní policií. Hranice mezi vytříbeným vkusem a nebetyčným kýčem je v případě khaki odstínu velmi tenká, a to především u army stylu. Pokud si nejste jistá, raději vsaďte na safari look nebo khaki oblečení v trendy stylu 70. let, kde tato barva vynikne především na semišových materiálech.

Jasně červená

img

Snad žádná jiná barva neevokuje na první pohled tolik ženskosti jako právě červená, a tak by žádné ženě neměl nějaký ten červený kousek oblečení chybět v šatníku. A zvláště letos ne, jelikož klasicky červená bude toto jaro a léto patřit mezi hlavní trendy. A určitě si nevystačíte jen s vyzývavě červenou rtěnkou nebo rudě nalakovanými nehty. Pokud si přece jen netroufáte na sytě červené šaty, sukni nebo kabátek, zkuste alespoň červené doplňky - šátky, kabelky či šperky, nebo si vykročte do jara v červených botkách.

Sytě žlutá

img

Červená barva je ještě pro většinu žen přijatelná, ale žlutá se kupodivu řadí mezi nejméně oblíbené barvy vůbec. Pokud i vy patříte mezi zapřísáhlé odpůrkyně žlutého odstínu, zkuste svůj názor letos přehodnotit. Není totiž žlutá jako žlutá, někomu více sedí citronová, jinému hořčicová, záleží na typu pleti. Pokud si vyberete ten správný odstín, můžete být mile překvapena, jak vás tato barva rozjasní. Letošním hitem jsou všechny odstíny žluté, jako jsou jantarová, kanárková, šafránová, citronová či hořčicová, takže směle do žluté!

Zdroj foto: www.style.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.