Netradiční zkrášlující triky celebrit

Zajímá vás, jak si slavné hvězdy pomáhají k bezchybnému vzhledu? Zkrášlovací metody některých hvězdných krásek vás možná překvapí.

Suki Waterhouse – herečka a modelka, 23 let

Tajemství jejího perfektního účesu? Ledově vychlazená Coca Cola. Mladá herečka však nevyužívá colu tradičně jako nápoj, ale lije ji přímo na své vlasy. Suki totiž nemá ráda čerstvě umyté vlasy. Dle jejích slov je přelití nejslavnější limonádou na světě hezky rozčepýří a vytvoří nenucený plážový vzhled. Je pravda, že Coca Cola může podpořit přirozené zvlnění vlasů - pokud vám však nevadí ulepené prameny, které lákají vosy. Coca Cola také není vhodná na barvené vlasy, jelikož způsobuje vyblednutí barvy.

Shailene Woodley - herečka, 23 let

Detoxikace organismu je mezi celebritami velmi populární a existuje mnoho způsobů, jak pročištění těla dosáhnout. Shailene zvolila domorodou praktiku afrických žen, kterou je požívání jílu. Jíl prý organismus dokáže zbavit bakterií a těžkých kovů a důkladně tělo pročistit. Herečka je z jílu nadšená a dokonce ho považuje za jednu z nejlepších věcí, kterou si může dát “do těla”. Podle některých odborníků sice jíl může pomáhat tělu zbavovat se toxických látek, ale organismus tento proces většinou zvládne sám prostřednictvím jater a ledvin.

Gwyneth Paltrow – herečka, 42 let

Krásná americká herečka se pyšní jedním z nejzáviděnihodnějších úsměvů v celém Hollywoodu a jednou z věcí, které za to může vděčit, je starověká ayurvédská metoda zvaná oil pulling, což by se dalo přeložit jako převalování oleje v ústech. Tato technika spočívá v převalování lžíce oleje v ústech po dobu deseti až dvaceti minut po ránu na prázdný žaludek. Její pravidelné praktikování má vést ke zlepšení celkového orálního zdraví a také k vyplavení toxinů z těla. Někteří odborníci však raději doporučují držet se tradiční ústní vody.

Jennifer Lopez – herečka a zpěvačka, 45 let

Tato matka dvou dětí vypadá na svůj věk neuvěřitelně mladě a může se pochlubit i dokonalou a pevnou postavou. Za její perfektní figurou však stojí spousta dřiny a odříkání. Aby Jennifer udržela chutě na jídlo na uzdě, pravidelně čichá ke grepovému oleji. Možná to zní zvláštně, ale podle některých studií čichání ke grepovému oleji po dobu patnácti minut třikrát denně opravdu může pomoci snížit chuť k jídlu a tím pomáhat při hubnutí či udržení si váhy.

Zoe Saldana – herečka, 36 let

Půvabná herečka, která ztvárnila princeznu Neytiri ve veleúspěšném filmovém trháku Avatar, používá stejně jako všechny ženy v její rodině celkem známý trik pro krásné a lesklé vlasy. Namísto drahých výživných masek Zoe na své vlasy nanáší obyčejnou majonézu, která dle jejích slov vlasy výborně vyživí a vykouzlí nádherný lesk. Pokud vám tedy typický zápach majonézy není proti srsti, zkuste hrst majónézy vmasírovat na deset minut do vlasů a uvidíte, zda bude tento trik fungovat i na vás.

Victoria Beckham – módní návrhářka a zpěvačka, 40 let

Kromě masa, mléka, vlny a lanolínu koumáci z kosmetického průmyslu objevili ještě další využití ovcí – ovčí placentu. Ta podle tvrzení některých kosmetických firem obsahuje živiny, které podporují růst buněk a jejich regeneraci, zpomalují stárnutí a navrací pokožce svěžest. Na tyto vlastnosti spoléhá i manželka slavného fotbalisty Davida Beckhama a zasloužilá matka tří dětí Victoria Beckham, která si oblíbila pleťovou masku vyrobenou právě z ovčí placenty.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?