Nevíte si rady se svým tělem? Přijďte se k nám poradit

Každá máme na svém těle oblast, se kterou se tak nějak nedokážeme srovnat. A ano, sebeláska a sebepřijetí jsou naprosto zásadní, ale ke spokojenosti sama se sebou nám výrazně pomůže, když budeme vědět, že s tím, s čím nejsme spokojeni, jde snadno něco udělat. Máme pro vás 4 nejčastější problémy, se kterými se ženy potýkají, pokud jde o tělo, a 4 rady od specialistů na estetickou medicínu z kliniky Asklepion, kteří nabízejí řešení.

Jaká je ta správná velikost prsou? Přece ta vaše!

Pomoci si k (pro sebe) ideální velikost prsou nikdy nebylo snazší. Plastičtí chirurgové neustále inovují postupy modelace i zmenšování prsou a výrobci testují a zdokonalují silikonové implantáty tak, aby zvětšení prsou bylo co nejpřirozenější. Například nové silikonové implantáty Motiva jsou tak měkké a přirozené, že prsa zvětšená jejich použitím působí i v pohybu anebo vleže naprosto jako přírodní tkáň, a to i u větších velikostí. 

img

Navíc s Motivami může plastický chirurg použít i nejmenší možnou jizvu pro umístění implantátu velkou pouze 2,5 cm, což je o polovinu méně než u jiných značek. Takto pracují specialisté v Asklepionu. Skvělou výhodu přináší i další značka silikonových implantátů B-Lite, zejména pro sportovkyně nebo ženy, které si přejí větší velikost prsou. B-Lite jsou totiž o 30 % lehčí, takže i při větším objemu nezatěžují tolik svou hrdou nositelku. Přečtěte si i o dalších možnostech plastických operacích prsou a vyberte si pro sebe tu, která vám pomůže splnit si sen o krásnějších prsou.

Kondice a vzhled intimních partií už nejsou tabu

Nový obor, který se zrodil teprve nedávno, se nazývá estetická gynekologie. Zabývá se, obecně řečeno, omlazením intimních partií, ale má pozitivní dopad na léčbu inkontinence, zpevnění dělohy po porodu, vyřeší svědění či pocit sucha. Zlepšení sexuálního prožitku a vzhledu intimních partií jsou samozřejmě příjemným bonusem. Největší novinkou v oblasti estetické gynekologie je využití laseru Fotona g-set pro ošetření pochvy. Výsledkem ošetření je zúžení a zpevnění této oblasti, ale také léčba stresové inkontinence a prolapsu dělohy po porodu. Na rozdíl od dosavadního řešení pomocí skalpelu a operace je laserový zákrok rychlý, jednoduchý a nevyžaduje téměř žádnou rekonvalescenci.

Na klinice Asklepion ovšem nepracují pouze s g-set laserem. Pro modelaci a zpevnění ženského vnějšího genitálu bez chirurgického zásahu používají radiofrekvenční přístroj Protégé Intima. Ošetření není opět nijak bolestivé a nevyžaduje rekonvalescenci. S g-setem se skvěle doplňuje. Intenzivní lokální prohřev poševního vchodu zlepšuje průtok krve a stimuluje nervová zakončení, čímž výrazně a dlouhodobě zlepšuje sexuální prožitek. Poradí si i s asymetrií stydkých pysků nebo jizvami po nástřihu. Ošetření je zcela neinvazivní a není ani nepříjemné. Není třeba používat anestetika a s terapií není spojena žádná rekonvalescence.

Zdravá strava, dostatek pohybu a tělo, se kterým budete spokojená

Udržet si hezkou postavu je celoživotní výzva stejně jako boj s celulitidou. Předpokládáme, že zdravá strava a pohyb jsou pro vás samozřejmostí. Estetická medicína přináší řešení tam, kde to zkrátka nejde tak snadno. Při formování postavy je v problémových partiích skvělým pomocníkem Cooltech - skutečnou kryolipolýzou, kterou může provádět pouze lékař. Vaše tukové buňky totiž zmrazí na -8°C, zatímco kůže zůstane nedotknutá. 

img

Úbytek objemu je měřitelný okamžitě a další 3 měsíce dále hubnete! Klinické studie prokázaly úbytek tuku až o 80 % během 4 měsíců. Pokud na to chcete jít volněji, nebo si jen udržujete postavu a kůži bez celulitidy, doporučují specialisté kliniky Asklepion neinvazivní ošetření Vellashape II.

V místech, kde se nedaří shodit tukové polštářky ani pravidelně sportujícím hrdinkách, nastupuje liposukce. Chirurgický zákrok v Asklepionu ale umí kromě odsátí tuku i něco navíc. V Londýnské 39 používají radiofrekvenční liposukci BodyTite, která současně odsává tukové buňky a zároveň tepelnou energií vypíná kůži. Takže nezůstávají žádné nerovnosti, žádná povadlá kůže a BodyTite si dokonce poradí i s celulitidou. V Asklepionu navíc mají díky spolupráci více oddělení skvělý program pooperační péče – pod dozorem lékaře dále hubnete a zbavujete se také vnitřního tuku pro ještě lepší výsledek a skvělou kondici.

Krásné nohy jsou zdravé, bez otoků a křečových žil

Žilky, metličky nebo pocit těžkých a oteklých nohou jsou další potíže, se kterými se často potýkáme a často úplně přesně nevíme, na jakého odborníka se obrátit. A přitom moderní cévní chirurgie disponuje mnoha velmi šetrnými metodami, které vás potíží zbaví bez bolesti, dlouhého hojení a nošení kompresních punčoch. Základem je absolvovat důkladné vstupní SONO vyšetření. 

img

V Centru pro léčbu křečových žil Asklepion vám na jeho základě zkušení specialisté nabídnou hned několik metod řešení vašich obtíží, proberou s vám jejich výhody a samozřejmě i to, jaký účinek můžete očekávat. Mnoho pacientů například dává přednost tomu, že se potíží zbaví okamžitě, například při pauze na oběd, a nijak je to neomezí v jejich běžném životě. Toto umožňuje lepidlo na křečové žíly

Drobné žilky a metiličky zase velice rychle odstraní skleroterapie neboli sklerotizace. Domluvte si své vyšetření klidně ještě během teplejšího období roku, kdy jsou potíže většinou markantnější a zbavte se křečových žil tím nejjednodušším způsobem.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.