Opálení již v plavkách

Opálení nám dodává pocit jistoty, opálení lidé jsou vnímáni jako úspěšnější, opálená pro nás znamená zdravá. Opálené tělo vždy vypadá lépe než neopálené.

img

Chystáte se k moři a raději byste již měli základní opálení? Máte strach ze slunce či solária, přesto však se opálení cítíte lépe? Máte špatné zkušenosti se samoopalovacími krémy?

Dárek pro Vás!

Slevový kupon, s tímto kuponem můžete He-Shi jednorázově nakoupit se slevou 15% na

www.xsolarium.cz

Kód: 71614177d7

Kód vložíte v pokladně do políčka “slevový kupón”. Kód je platný do 15. října 2010 a pouze na He-Shi řadu.

Proto chodíme na sluníčko nebo do solária. Ale co když na těch zprávách o negativním dopadu slunečního záření je něco pravdy? Nebo bychom rádi byli opálení již na dovolené, v plavkách, u moře. Nebo nutně potřebujeme rychlé opálení, čeká-li nás brzy důležitá akce. Pak nejjednodušším a nejrychlejším řešením je samoopalovací kosmetika.

Řeknete si, že samoopalováky jste zkoušeli - různé spraye, krémy, pěny - a už je nechcete vidět – hrozná barva, velký zápach, šílené skvrny. Věřte, že nejsou samoopalováky jako samoopalováky.

Úspěšná řada profesionálních samoopalovacích přípravků He-Shi

He-Shi řada z Velké Británie je řada rychle a snadno aplikovatelných samoopalovacích přípravků, je řešením pro ženy i muže, kteří chtějí dosáhnout nádherného přirozeně vypadajícího opálení po celý rok. He-Shi produkty sestávají ze 3 jednoduchých kroků a mohou se chlubit tím, že přináší nejjednodušší a nejdokonalejší způsob samoopalování na trhu vůbec.

zoom Zvětšit

Opálení již v plavkách

Krok 1: Tělový peeling s podmanivou vůní jahod pro dokonalé očištění a přípravu na aplikaci samoopalovacího produktu. Obsahuje ovocné (AHA) kyseliny pro lepší exfoliaci a následné vytvoření opálení.

Krok 2: Express Liquid – tekutý přípravek pro dokonalé opálení, který se nanáší pomocí speciální rukavice, schne během minuty. Na obličej dopoučujeme speciální obličejový gel – ráno nanesete, přepudrujete He-Shi Multi bronzerem a můžete již opálené jít do práce. Tento gel je vynikající místo make-upu, stačí použít 1-2x týdně, budete opálené jako z Karibiku.

Krok 3: Hydratační suflé s vůní jahod - dokonale hydratující krém, který pomáhá udržet zíkané opálení.

Co je na He-Shi jedinečné?

  • Ihned schne. Díky tmavému zabarvení vidíte, kde jste již tekutinu nanášeli
  • Není cítit – ráno se natřete a můžete bez problémů odejít do práce, již mírně opálení
  • Nebarví prádlo
  • Nedělá skvrny, tekutinu krásně rozetřete po celém těle
  • Opálení vydrží 5-7 dní a je jako od moře
  • Řada obsahuje speciální produkt – Jednodenní opálení – bez samoopalovacích látek. Ráno se opálíte a večer smyjete
  • Bez parabenů
zoom Zvětšit

Samoopalovací přípravky He-Shi

He-Shi zaručuje jednoduchou bezchybnou aplikaci, bez obávaných skvrn. Odstín opálení určujete vrstvami samoopalovací tekutiny. Rukavici, bez níž tekutinu nelze nanést, vyperete po každé aplikaci. He-Shi skutečně představuje moderní zdravý a jednoduchý způsob opálení.

Zakoupit můžete v eshopu: www.heshi.cz


(komerční sdělení)



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.