Podnikáme čestně, eticky a transparentně

V Oriflame věříme, že firmy mají stejnou morální zodpovědnost jako jednotlivci, právě pro to naši poradcové procházejí pravidelnými kosmetickými a prodejními školeními. Díky našemu zodpovědnému přístupu k lidem a přírodě, úspěšně podnikáme ve světě již více než 46 let. 

img

www.oriflame.cz.

Jak to funguje?

Oriflame patří mezi firmu osobního prodeje, kterou ve Stockholmu založili bratři Jonas a Robert af Jochnickové. Základní myšlenkou bylo prodávat kvalitní kosmetiku formou osobního prodeje systémem multi-level marketingu. Tento systém prodeje od kamarádky ke kamarádce pomáhá získávat zákazníkům kosmetiku za výborné ceny a také možnost vydělávat. „Jsem přesvědčená, že osobní prodej je ideálním způsobem, jak nabízet a prodávat kosmetiku. Tato forma prodeje je jednou z nejstarších, a proto nejpřirozenějších a nejlidštějších forem obchodu, “ říká generální ředitelka Oriflame pro Českou a Slovenskou republiku Zuzana Machová.

Výhody osobního prodeje

  • S poradcem máte osobní kontakt, můžete využít individuálního poradenství
  • Poradce má vždy aktuální informace o novinkách a produktech 
  • Poradce vám nabízí kompletní servis – od nabídky, přes objednávku až po osobní dodání produktu
  • Nabízí vám možnost atraktivního výdělku bez vstupních investic 
  • Zákazník má možnost 100% garance vrácení zboží 

V České republice působí Oriflame již 21 let. To, že se jedná o tradiční firmu, která dbá na etické normy a transparentnost, dokazuje také fakt, že je členem Asociace osobního prodeje. Oriflame je úspěšnou a expandující firmou, která ročně vydává 17 katalogů s novinkami a akčními nabídkami. „Naše výrobky jsou pravidelně oceňované asociací vizážistů ČR a v tomto roce jsme také získali prestižní ocenění Superbrands - udělované nejlepším značkám v České republice, které dlouhodobě poskytují kvalitní výrobky a služby. “ dodává generální ředitelka. Více informací na www.oriflame.cz

Jste naší inspirací – změňte svůj život a splňte si sny

zoom

Olga Bílková - hudebnice ČNSO

Olga Bílková – hudebnice ČNSO
„Kosmetickou poradkyní jsem již 20 let. Prvotní motivace byla taková, že jsem výrobky Oriflame chtěla vyzkoušet a pořídit si je domů. Postupně jsem si je natolik oblíbila, že jsem je začala doporučovat svým kamarádkám a kolegyním. Povolání umělkyně vyžaduje pravidelnou úpravu zevnějšku a také kvalitní dekorativní kosmetiku k večerním šatům. Na způsobu prodeje se mi líbí především osobní kontakt s lidmi. Svůj čas si řídím sama, což mi velice vyhovuje. Díky Oriflame pravidelně procházíme produktovými školeními, takže přesně vím, jaká řada je vhodná na specifické potřeby pleti mých zákaznic. Oriflame mi změnil život, měla jsem možnost potkat řadu zajímavých a inspirativních lidí a v roce 2013 jsem se stala tváří výrobku, kterému nejvíce věřím – krému Diamond Cellular.“

Více na www.oriflame.cz





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?