Outfit na Silvestra – přivítejte Nový rok stylově

Kdy jindy se “hodit do gala” a vyřádit se na slavnostním outfitu, než právě na Silvestra? Dovoleno je prakticky vše - čím okázalejší a zdobnější bude váš silvestrovský outfit, tím lépe.

img

Oslavte příchod Nového roku v dokonalém outfitu.

Ležérní sexy look 

zoom Zvětšit

Nebojte se zářivých doplňků.

Co si budeme povídat, většina z nás se chce na párty cítit především pohodlně, a tak zvolí nestárnoucí klasiku – džíny a tričko. Ale i tuto jednoduchou kombinaci lze vylepšit, stačí zajímavý top, blyštivé doplňky a vysoké podpatky. Klasicky střižené sáčko (třeba i v neobvyklé barvě) dodá celému outfitu pel elegance, stejně jako nezbytná tečka v podobě laku na nehty v módním vínovém odstínu.





Na vlně punku 

zoom Zvětšit

Flitry a punkové prvky se nevylučují.

Punk je stále v kurzu. Pokud se vám tento styl líbí, můžete rebelské prvky směle zakomponovat do silvestrovského outfitu. Kostkovanou sukni do áčka překvapivě dobře doplňuje typický párty top s flitry. Kotníčkové boty na podpatku s výraznými zipy zjemňuje výběr do červena laděné bižuterie. Nezbytné maličkosti se vejdou do stylové cross body kabelky ozdobené řetězy.



V elegantním duchu 

zoom Zvětšit

K výrazným šatům zvolte střídmější doplňky.

Pokud zvolíte opravdu výrazné šaty, je vhodné pojmout zbytek outfitu už střídměji. Sytě růžovou barvu šatů s ozdobným límcem příjemně podpoří stříbrné doplňky. Klasické lodičky s metalickým efektem doplní stejně blyštivé náušnice a moderní stříbřité psaníčko. Pak už bohatě postačí jen přetřít rty rtěnkou v podobném odstínu, jako jsou šaty, a můžete si být jistá, že budete královnou silvestrovského večera.





Další inspiraci můžete načerpat ve fotogalerii pod článkem.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.