Plavky, které propouští slunce? ANO!

Toužíte po dokonalém opálení celého těla, ale nejste příznivcem solárií ani nuda pláží? Už nechcete trávit hodiny v mokrých plavkách? Našli jsme pro Vás skvělé řešení! Na českém trhu jsou plavky KINIKI Tan Through, vyrobené ve Velké Británii. Patentovaná látka plavek propouští 80% slunečních paprsků a navíc schne 3krát rychleji, než obyčejné plavky.

img

Exkluzivní rychleschnoucí plavky, které propouští slunce KINIKI „Tan Through“

Jak to funguje?

Patentovaná látka TranSol, z níž jsou plavky KINIKI vyrobeny, byla vyvinuta počítačovou technologií (CAD). Je tvořena miliony malých čtverečků a otvorů ve tvaru diamantů, které propouští až 80% slunečních paprsků a zaručí Vám tak dokonalé opálení celého těla. Díky bohatým barvám a výraznějším vzorům vzniká iluze dokonale matoucí lidské oko a plavky se tak stávají na těle neprůhlednými, ať jsou mokré či suché!

Výrobcem je britská firma KINIKI, která je již 15 let na celosvětovém trhu vysoce uznávaným výrobcem exkluzivního spodního prádla a nyní i plavek Kiniki Tan Through.

Výjimečné vlastnosti

zoom

Patentovaná látka TranSol

Oceníte i další vynikající vlastnost plavek KINIKI a to, že schnou 3krát rychleji než obyčejné plavky! Jednou z mnoha výhod je snížení rizika prochladnutí a infekčních onemocnění, další pak i úžasná praktičnost takových plavek. Látka je navíc 100% odolná proti slané vodě, chlóru i opalovacím prostředkům a barvy zůstávají stále stejně syté.

  • Zaručují dokonalé opálení celého těla
  • Schnou 3krát rychleji než obyčejné plavky
  • Lehké a prodyšné a tím zdravější pro Vaše tělo i kůži
  • Na těle naprosto neprůhledné ať suché či mokré
  • Odolné proti slané vodě, chloru i opalovacím prostředkům

Bohatý výběr, mnoho vzorů a střihů

K plavkám pořídíte také parea a lehoučké tuniky ideální na nadcházející letní výlety. Velikosti dílu plavek můžete kombinovat podle potřeby od velikosti 34 do 48. Můžete si také koupit jen kalhotky, jestliže chodíte nahoře bez...

zoom Zvětšit

Bikiny z kolekce Ripple

Kompletní kolekci těchto dámských i pánských plavek a nabídku exkluzivního pánského spodního prádla KINIKI najdete na www.kiniki.eu. Na výběr máte ze šestnácti sexy kolekcí dámských i pánských plavek.


A jedna rada na závěr...

Výrobce doporučuje použít ochranný krém s UV faktorem na celé tělo. Protože jsou plavky výjimečně prodyšné, ochranný krém vůbec neucítíte a nemusíte se obávat ani pocení či jiných nepříjemných pocitů. Tkanina plavek je velice jemná a na těle příjemná!


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.