Podzim pleti neprospívá. Jak vyzrát na rozmary počasí?

Horké letní dny jsou v nenávratnu a nás čekají podzimní plískanice, dešťové sprchy, studený vítr a stále nižší teploty. Své tělo chráníme huňatými svetry a nepromokavými kabáty. Ale co naše pleť?

Na tu často zapomínáme, přestože v tomto období potřebuje speciální péči. Dopřejte jí intenzivní a šetrnou výživu! 

Vysušení, pnutí, pálení, začervenání - to jsou jen některé z mnoha příznaků podrážděné pleti. Nepříjemné reakce pokožky si její majitelka intenzivně uvědomuje na každém kroku. Ženy s citlivou pletí (ale i mnohé další) tyto pocity znají velmi důvěrně. Rychlá úleva a důkladné ošetření je však blízko. Francouzská značka kosmetiky Mixa se již od roku 1924 soustředí na péči o citlivou a jemnou pleť. Svou pozornost Mixa nejdříve zaměřila na děti, jejichž pokožka je velmi křehká a vyžaduje obzvláště šetrné přípravky. Znalosti francouzských lékárníků testované v moderních laboratořích daly vzniknout produktům, které nyní vyhledávají zejména ženy s citlivou pletí. Avšak ani produkty zaměřené na ty nejmenší se z nabídky nevytratily. 

Vsaďte na přírodu, vynechte parabeny a alergeny 

Jak se tedy postavit nepřízni počasí? Přírodní síla pupalkového oleje dokáže intenzivně vyživit, zjemnit a poskytnout pokožce okamžitou úlevu. Krém MIXA Extreme Nutrition, ve kterém je pupalkový olej obsažený, je navíc vyvinut tak, aby neucpával póry a důkladně hydratoval pokožku. Je tak určený každému, koho trápí dehydratace pleti, její svědění či pálení. Je vhodný zejména pro ženy s velmi suchou a citlivou pletí. Díky své jemné, ale intenzivní péči se však hodí pro majitelky všech typů pleti. Neobsahuje žádné parabeny, alergeny ani barviva a snadno se vstřebává. 

Prvním pravidlem kosmetiky Mixa je totiž respekt k citlivé pokožce. Po celou dobu procesu vzniku nového produktu Mixa spolupracuje jak s odborníky, tak s uživatelkami s citlivou pletí. Proto se můžete na webových stránkách www.mixafrancie.cz poradit s dermatoložkou, která s problematikou citlivé pokožky dlouhodobě pracuje. Zjistíte, jak bojovat s negativní příznaky, které vaši pleť trápí, a možná se tak zařadíte k 84 procentům českých žen, které potvrdily pozitivní účinky Mixy.** 

Přesvědčte se na vlastní kůži 

Nyní máte navíc jedinečnou příležitost vyzkoušet si unikátní krém MIXA Extreme Nutrition zdarma. Stačí se zúčastnit jednoduché a rychlé soutěže na www.mixafrancie.cz, kde se každý týden od 6. října do 9. listopadu bude vybírat 120 šťastných výherkyň, které získají balení tohoto výživného krému. Zapojte se do soutěže a přesvědčte se sama na vlastní kůži, jak moc Mixe záleží na šetrnosti! 

* Akce trvá od 6. 10. do 9. 11. 2014 nebo do vyprodání zásob. Počet krémů týdně je omezen. 


** Spotřebitelská studie spokojenosti se značkou Mixa realizována agenturou Ipsos v 11/2013. Hodnocení 200 českých žen po vyzkoušení produktu Mixa: 39 % rozhodně souhlasí, 45 % spíše souhlasí.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.