Připravte partnerovi vánoční překvapení, na které jen tak nezapomene

Trápí vás vánoční shon a pořád nevíte, čím partnera pod stromečkem překvapit? Máme pro vás tip na „dárek“, který jistě jen tak nezapomene a ani se mu jen tak neomrzí. A navíc neudělá radost pouze vašemu partnerovi, ale i vám. O čem že to mluvíme? Přece o ničem jiném, než o sexy prádle!

Hoďte vánoční shon za hlavu

Pokud máte děti, tato rada se samozřejmě lépe dává než naplňuje. Ale právě s dětmi je o to důležitější ve vztahu zachovat i intimitu. 

Co by váš partner mohl chtít najít pod stromečkem jiného, než svou milovanou ženu ve vánočním oblečku? Erotické prádlo má velkou výhodu v tom, že udělá radost vám i vašemu partnerovi a to takovou, která vydrží až do roztrhání. 

img

Nejenže si užijete jedinečné erotické okamžiky pod rozsvíceným stromečkem, zatímco děti budou spát utahané po všem tom vánočním vzrušení. 

Trocha toho erotického koření může také znovu nastartovat váš vztah po horším období, které v čase Vánoc nastává i v těch nejidyličtějších vztazích…

Bodystocking nebo košilka – znáte rozdíly v jednotlivých typech erotického prádla?

Výběr erotického prádélka (nejen) pod stromeček však není tak snadné, jak se může na první pohled zdát. Nejenže je jich skutečně mnoho druhů, barev, velikostí a střihů… erotické prádlo se dělí ještě podle jeho typu. Říkáte, jak se od sebe mohou jednotlivé typy erotického prádla lišit? Rozdíly jsou ve skutečnosti poměrně zásadní a ne každý druh prádélka se hodí pro každého.

1. Bodystocking

Bodystocking, jak už název napovídá, jsou „punčochy“ pro celé tělo. Jedná se tak o jeden kus „oblečení“, který si na sebe natáhnete – buď pod oblečení nebo jen tak – a můžete se pustit do erotických her.

Bodystocking je jedním z nejvíce erotických oblečků, který se hodí jak do společnosti pod vhodné šaty – a můžete s ním partnera příjemně dráždit či překvapit v intimnějším koutku podniku, ve kterém jste. Je však také skvělým překvapením, které na sobě můžete mít při jeho příchodu z práce. 

Věřte, že se nestihne ani zout, jak rychle se na vás vrhne. 

Bodystocking je skutečně lákadlo pro každého muže. Pokud vyberete správné – tedy takové, které vyrovnaně odkrývá i zakrývá ty nejdůležitější části, můžete si být jistá, že takovou vášeň, kterou v něm vyvoláte, jste dost možná nezažila od prvních měsíců vašeho vztahu. 

2. Erotická košilka

Erotická košilka je pak v podstatě klasickou elegantní košilkou na spaní, která však může mít větší či menší nádech erotična. Ani v té jistě partnera nezklamete. 

Košilka zakrývá vše potřebné, přesto se v ní skrývá příslib čehosi tajemného a současně nadčasově erotického. Ať už si zvolíte košilku s vánočním nádechem nebo spíš takovou, kterou využijete po celý rok, je jistota, že pod stromečkem ani v takovém prádlu nezklamete. 

Navíc u košilky se nejedná jen o erotický bonbonek, kterým párkrát potěšíte, ale o dárek, který můžete využívat i prakticky. 

3. Další typy erotického prádla

U erotického prádla se však celkově meze fantaziím nekladou a můžete tak vybírat z kostýmů oblíbených filmových postav, sestřiček, policistek a v posteli si se svým partnerem zahrát oblíbenou hru na role. „Roleplaying“ je jednou z nejoblíbenějších erotických aktivit, do kterých se s partnerem můžete pustit. 

A při této hře se rozhodně žádné meze nekladou. Můžete se převléct a hrát jeho oblíbenou postavu. Stejně tak si můžete domluvit rande na neznámém místě a hrát si na to, že se vidíte poprvé a vzájemně se svádíte k prvnímu společnému erotickému zážitku. 

K takové hře se opět hodí například bodystocking, který schováte pod dlouhý kabát… A pak se jen přesunete do blízkého hotelového pokoje či domů…

Další možnost erotického překvapení po příchodu z práce je ta nejjednodušší.

Stačí si obléct sexy kalhotky a nahoru se „obléct“ pouze do samolepek na bradavky.

A že v tom nechcete být sama? Nic nebrání tomu, aby i váš partner pod stromečkem nalezl nějaký ten kousek erotického prádla i pro sebe.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.