Proměna paní Lady liposukcí VASER Lipo

Paní Lada měla problém s nerovnoměrně uloženým tukem v oblasti břicha, boků a zevních stehen. Byla vždy sportovně založená, plavala, dělala atletiku a s postavou neměla žádný problém...

img

Paní Lada podstoupila ultrazvukovou liposukci VASER Lipo

Ve 23 letech ale musela kvůli problémům s kyčelním kloubem a páteří s aktivním sportem skončit. Do toho se jí narodily děti a kila postupně přibývala. Lada pracuje jako fyzioterapeutka, s pacienty občas cvičí a chtěla se i před nimi cítit dobře. Přála si zeštíhlet hlavně v oblasti zadečku a břicha. Dlouho o liposukci VASER Lipo snila a soutěž Krásnější s MEDICOM VIP pro ni byl velký impuls. V soutěži vyhrála a po konzultaci s plastickým chirurgem vysněný zákrok podstoupila.

"Paní Lada u nás podstoupila ultrazvukovou liposukci VASER Lipo, což je velice účinná a zároveň šetrná liposukční metoda. Zákrok jsme provedli v celkové anestezii, jelikož jsme odsávali tři oblasti – břicho, boky a zevní stehna. Liposukce VASER Lipo je unikátní v tom, že se nejdříve všechny oblasti projedou ultrazvukovou kanylou. Působením ultrazvuku se tukové buňky postupně rozpouštějí, nenarušují se okolní tkáně s odsává se pouze čistý tuk. Díky tomu je zákrok šetrnější, hojení a následná rekonvalescence mnohem rychlejší," uvádí MUDr. Michal Puls, CSc., primář kliniky MEDICOM VIP. "Paní Ladě jsme odsáli zhruba 2,5 l tuku a výsledek jsme mohli pozorovat již po 8 týdnech," dodáv.

A jak se cítí paní Lada po zákroku?

zoom Zvětšit

A takto to dopadlo, když si vzal do parády paní Ladu profesionální fotograf... Autor fotografie: Anna Kovačič

"První týden byl trošku náročný, odsátá místa byla citlivá a bolavá, ale s tím jsem počítala, byla to přiměřená reakce. Z výsledku jsem opravdu nadšená, kamarádky mi závidí a chtějí jít také. Mohu si konečně koupit o číslo menší džíny, protože mám užší pas a břicho se také výrazně zmenšilo. Jsem moc spokojená, stojí to za to a doporučuji tento zákrok všem, koho trápí stejný problém, jak trápil mě!"



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?