Z povislého poprsí po dětech opět pevná a plná prsa. Podívejte se na první proměnu!

Mnozí z vás jistě zaznamenali soutěž o 10 plastických operací zdarma, kterou v létě vyhlásila klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP u příležitosti 7. výročí vzniku.

img

Paní Eva s moderátorem soutěže Petrem Vojnarem

Na základě zaslaného příběhu bylo vybráno 10 žen, které následně podstoupily vysněnou plastickou operaci. Představujeme vám první z nich:

Paní Eva (34) bývala v pubertě spíše boubelka a před dětmi měla poprsí velikosti 4. Po porodu druhé dcery se jí podařilo úpravou jídelníčku a pravidelným cvičením zhubnout 15 kilo. Prsa ale ztratila svoji původní pevnost a plnost, byla povislá a paní Eva nebyla s velikostí ani tvarem spokojená. 

Jak sama říká: “Prsa nevycvičíte. Ta moje zůstala po dvou dětech, kojení a následném hubnutí hodně povolená a malá.” Více než rok přemýšlela o plastické operaci, ale chyběly jí finanční prostředky. Když ale slyšela o možnosti přihlásit se do soutěže, nezaváhala ani okamžik, přihlásila se a ke svému velkému překvapení vyhrála.

zoom Zvětšit

MUDr. Peter Ondrejka

Plastický chirurg MUDr. Peter Ondrejka paní Evě na základě osobní konzultace doporučil zvětšení poprsí včetně modelace, čímž získají prsa požadovaný tvar a dojde k jejich pozvednutí a současně zvětšení. "Při operaci dochází kromě aplikace implantátů také ke korekci kožního krytu prsou a úpravě tvaru a velikosti prsní žlázy.

Operace paní Evy proběhla bez komplikací. Pro výsledný přirozený tvar poprsí jsme vložili německé implantáty Polytech kapkovitého tvaru o velikosti 350ml", řekl MUDr. Peter Ondrejka.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.