S Dermaheal Cosmeteutical utečete vráskám

Je vaše pleť povadlá, unavená, objevují se vrásky? Ranní pohled do zrcadla vám kazí den a večer to není o moc lepší? Neztrácejte optimismus. Vyzkoušejte Dermaheal Cosmeteutical, účinnou kosmetickou řadu proti vráskám.

img

Zapomeňte na botox! Máme pro Vás krém, který dokáže s Vaší pletí zázraky.

Výjimečná péče

zoom Zvětšit

Dermaheal Cosmeteutical krém proti vráskám

Dermaheal Cosmeteutical představuje ucelenou řadu sestávající z krému, séra a očního krému proti vráskám. Což zní obyčejně, Dermaheal ale obyčejný není. Posuďte samy - kolik kosmetických přípravků ve vašich zásobách je určeno nejen vám, ale i vašim partnerům? Dermaheal Cosmeteutical je určen ženám i mužům, ve věku nad 35 let.

Dermaheal Cosmeteutical krém účinkuje proti vráskám skutečně viditelně, stejně jako sérum a oční krém. K dosažení nejlepších výsledků je ideální řadu používat komplexně.

Jak Dermaheal funguje?

Červená řada přípravků Dermaheal obsahuje růstové faktory a biomimetické peptidy. Jejich působení stimuluje produkci nových kožních buněk, tvorbu kolagenu, elastinu a dalších látek důležitých pro pevnou a mladistvou pleť. Díky jejich působení dochází ke zvýšení elasticity pleti, čímž se předchází vzniku vrásek. Pravidelnou aplikací docílíte vyhlazení již existujících vrásek a celkového omlazení pleti

Luxusní dermokosmetika

zoom Zvětšit

Dermaheal Cosmeteutical oční krém proti vráskám

Přípravky Dermaheal Cosmeteuticals patří mezi to nejlepší z portfolia luxusní kosmetiky společnosti Medaprex (jejíž prodlužovač řas Renokin Lash Lash jsme vám minule představili). Dle subjektivního hodnocení žen jsou dosažené výsledky snad ještě nadějnější než u jiného produktu společnosti Medaprex, krémů 2 Weeks Miracle. Proto toužíte-li po hydratované, mladistvé, pevné a jasné pleti, doporučujeme vám řadu Dermaheal vyzkoušet.


Více informací na www.medaprex.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.