Sebevědomí a spodní prádlo: 3 věci, které by každá žena měla vědět

Je dokázáno mnoha různými průzkumy, že hezké spodní prádlo ženám zvyšuje sebevědomí. Musí ale dobře sedět, žena se v něm musí cítit pohodlně, a také musí její postavě lichotit. Jinak může mít i sebekrásnější prádlo přesně opačný efekt.

Jak se tomuto efektu vyvarovat? Stačí dodržovat následující tři kroky a myslet na ně i při příštím výběru nového prádla.

1) Vyhoďte všechno, co vám snižuje sebedůvěru

zoom

Spodní prádlo není většinu času vidět, a tak překvapivě často patří k té části šatníku, která je nejvíce opomíjená a je v nejhorším stavu. Většina žen také vlastní dva typy prádla: obyčejné, například na dny strávené doma, a to lepší. V zájmu vašeho vlastního sebevědomí to ale nedělejte, a raději se rovnou zbavte všeho, v čem byste se bála svléknout třeba jen před lékařem, natož před někým mnohem důležitějším.

2) Nelžete sama sobě

Přestaňte si říkat věci typu: Tady se mi to sice trochu zařezává, ale pod širokou sukní to nebude vidět. Ta krajka trochu škrábe, ale třeba si zvyknu. Třeba důsledným cvičením zpevním zadek, a pak mi ta tanga budou slušet. Nejen že se to pravděpodobně nestane, ale ještě navíc se tyto malé lži postarají o to, že nepadnoucí prádlo budete nosit dál a celý den, kdy ho máte na sobě se budete cítit trochu divně, budete se zbytečně hlídat. Všechno musí být stoprocentní. I spodní prádlo.

3) Je třeba být dospělá

„Jak už jsme zmínili, krásné prádlo by mělo být i pohodlné, a právě na komfort byste za žádnou cenu neměla rezignovat, dokonce ani tehdy, když si vybíráte sexy prádlo,“ říká brand managerka z Astratex.cz Denisa Jandová a dodává: „Nemusí být veškerý váš arzenál z krajek, nicméně i pohodlné kalhotky mohou dobře vypadat.“ Místo barevného a možná trochu infantilního prádla si tedy pořiďte klidně bavlněné, ale hezky střižené kalhotky. A nebojte se ani zmíněných krajek - i ty se dnes vyrábí z velmi příjemných materiálů.

Tady je malá inspirace na to nejsvůdnější prádlo z Astratex.cz, v němž se budete cítit jako bohyně. Stačí vybrat střih podle typu vaší postavy.

Půvabný set Obsessive Rouge Belle

Toto je dokonalý příklad krásného prádla, které je tak pohodlné, že ho budete chtít nosit klidně každý den. Červená krajka a drobné perly dodají okouzlující vzhled.

V sadě je podprsenka a kalhotky z měkké síťoviny multistretch a sexy krajky. Podprsenka má nastavitelné popruhy a jejich správným nastavením zvýrazníte prsa. Kalhotky jsou ve střihu ComfyCut, jsou extra pohodlné a lichotí postavě. Prádlo má dva přívěsky s malými klenoty a elegantní perly.

Dámský komplet Obsessive Rouge Belle 01

Vzdušný a lehký styl tohoto kompletu vám dodá pocit sebejistoty a nebudete muset hlídat, jestli se vám kůže někde příliš nekrabatí. Budete se jednoduše cítit fantasticky. 

Průhledná síťovina je zakončená krajkou, nastavitelné popruhy ramínek a polstrované košíčky zdůrazní poprsí, zapínání je zdobeno saténovými stuhami V sadě je babydoll a tanga z jemné elastické tkaniny multistretch. 

Korzet Obsessive Laluna

 Elegantní černý korzet, který je rafinovaně sexy. Kombinuje třpytivý materiál a velmi ženskou krajku. Má nastavitelná ramínka a upevňovací šněrování na zádech. Vertikální kostice vytvarují siluetu, součástí jsou čtyři nastavitelné podvazky a krajková tanga.





Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.