Splň si sen a užij si letní festivaly s hvězdami!

Dotkni se hudebního nebe. Chceš vidět festival z druhé strany, jak ho vidí hvězdy festivalu? A nebo úplně jinak, z ptačí perspektivy a ve společnosti hvězd?

img

www.facebook.com/garnierpurefun

Snad každý někdy zatoužil potkat skutečnou hvězdou, známého zpěváka či skupinu. Oblíbená značka Pure, proto v červnu spouští pro své fanoušky novou kampaň, díky které si vítěz užije letní festival na maximum. Zuzana Závodná, Group marketing manager, Garnier, říká : „ Pure je zkrátka o tom, že spolehlivě zbaví akné, dodá ztracené sebevědomí a pomůže tak mladým lidem, splnit si velký sen. To je důvod, proč připravujeme podobné projekty. Chceme mladým pomoct plnit jejich krásné sny, touhy, vize, do kterých by se sami možná nikdy nepustili.”

Jak se tedy do soutěže zapojit?

Stačí kliknout na facebook.com/garnierpurefun, vyfotit se a nahrát do galerie ten nejbláznivější festivalový obleček či kostým.

A o co se hraje?

Můžeš vyhrát dvě vstupenky na celý festival Pohoda a užít si třicetiminutový let s Whiskym a Laskym nad areálem festivalu Pohoda. Užiješ si festival z ptačí perspektivy.

A nebo tě na Colours of Ostava čeká EXTRA VIP čtyřdenní vstupenka na festival s ubytování v hotelu, neomezený vstup do všech VIP zón festivalu, přístup do backstage, kde si můžeš užít atmosféru festivalu z tzv. “druhé strany". Kde uvidíš, jak se připravuje technika, nástup interpretů a hudebních hvězd na scénu. Mezi vystoupeními se můžeš podívat přímo na scénu…. a to stále ještě není všechno. 

Nenech si ujít jedinečnou příležitost, splň si svůj sen!






Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.