Super tipy, jak nosit letní oblečení i v zimě

Nemusíte se vzdávat svých oblíbených letních šatů a jiných lehkých kousků, ani když se ochladí. Poradíme vám, jak letní šatník využít v i chladných měsících.

Móda je hra - většina pravidel, jejichž porušení kdysi znamenalo módní faux pas, dnes už dávno neplatí. Na vaše oblíbené letní kousky oblečení tak už nemusí s nástupem zimy sedat prach. Vytáhněte je na světlo a rozzařte pochmurné šedivé dny vzpomínkou na žhavé léto.

Pohrajte si s vrstvením

img

Lehounké letní topy v zimě? Proč ne. Vždyť nejlepším způsobem, jak se v zimě oblékat, je vrstvit oblečení, tak proč by jednou vrstvou nemohl být i váš oblíbený letní top nebo tričko. Pokud ještě nemrzne, stačí si na letní topík obléknout kardigan a doplnit zajímavým šátkem. Do chladnějšího počasí si nejprve oblečte přiléhavý rolák a na něj letní vršek. To vše ještě můžete zabalit do teplého svetru a doplnit krásnou vlněnou šálou nebo mohutným dřevěným náhrdelníkem.

Nevzdávejte se kraťasů ani v zimě

img

Když přestane slunce hřát, první, co po létě odložíme, jsou právě šortky. Delší kraťasy nebo skate šortky si raději schovejte na příští léto, ale pokud jste majitelkou šortek s vysokým pasem, rozhodně je nenechte celou zimu zahálet. Pod kraťasy oblečte silné punčocháče nebo legíny a můžete vyrazit do chladného počasí. Nicméně mějte na paměti, že barvy punčoch či legín by měly být neutrální, zářivě barevné punčochy vyšly z módy před několika lety. Look doplňte nejlépe vysokými kozačkami nebo kotníkovými botkami v černé nebo hnědé barvě.

Letní šaty unosíte i v zimě 

img

V zimě se nemusíte soukat jen do teplých úpletových šatů, naopak velkým hitem jsou roztomilé ryze ženské lehounké letní šaty, klidně i s volánky a krajkou. Takové šaty samy o sobě moc nezahřejí, ale to neznamená, že se nedají nosit celoročně. Velmi in je rustikální look, takže pod šaty oblečte rolák v neutrální barvě a zabalte se do huňatého svetru, nejlépe v zemitém odstínu. Doplňte hrubými punčochami, kozačkami a teplou šálou. Krátké letní šaty také můžete nosit přes skinny džíny, romantické šaty vypadají skvěle v kontrastu s biker bundou a mohutnějšími kotníčkovými botami. Podobně můžete kombinovat i lehkou letní sukni v jakékoli délce.

Zdroj foto: Pinterest.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?