Super tipy pro usnadnění chůze na podpatcích

Vysoké podpatky dovedou s ženskou postavou zázraky, ale přiznejme si, chůze na podpatcích je občas peklo. Poradíme vám, jak si nošení podpatků usnadnit.

Pojistěte se proti pocení nohou

I malá kapka vlhkosti může způsobit, že pásek na těch nových úžasných sandálkách na podpatku bude klouzat z nohy a vaše chůze tak bude z obavy před možným pádem trochu nejistá. Účinným trikem, jak zabránit pocení nohou, je použít běžný deodorant, který normálně nanášíte do podpaží. Stačí nastříkat na chodidla a můžete vyrazit do města na vysokých podpatcích.

Slepte si prsty u nohou

Známý trik všech modelek může skvěle posloužit i vám, zvláště pokud se chystáte strávit na podpatcích celý večer. Potřebujete jen průsvitnou lepící pásku. Nejlépe poslouží pružná páska z lékárny, ale postačí i jakákoli obyčejná lepicí páska. Při chůzi na podpatcích je vyvíjen velký tlak na přední část nohy. Páskou spojte druhý a třetí nebo třetí a čtvrtý prst. Ulevíte si tak od tlaku a bolesti.

Zbavte se zápachu z bot

Lodičky se většinou nosí na boso nebo na silonky a to často způsobuje nelibý pach obuvi. Máme pro vás jednoduchý, ale účinný trik, jak se zápachu zbavit. Uvařte si čaj a čajové pytlíky poté nevyhazujte. Nechte je pořádně uschnout a pak je vložte do bot, které potřebujete zbavit nepříjemného odéru. Sáčky ponechte v botách alespoň 24 hodin a uvidíte ten rozdíl.

Vyrobte si protiskluzové botky

Všechny to známe, nové boty, především lodičky nebo sandálky na podpatcích kloužou. Zvláště na hladkém povrchu jako je taneční parket. Dá se s tím něco dělat? Řešení tohoto problému je až překvapivě jednoduché. Smirkový papírem jemně obrušte podrážky vašich bot. Ale opravdu jen jemně, abyste boty nepoškodily. Voilà, právě jste si vytvořila protiskluzovou podrážku.

Roztáhněte boty, které vás tlačí

Roztahujete nové boty pomocí tlustých ponožek? To sice může fungovat, ale pobíhaní po bytě v pletených ponožkám a lodičkách není nic zábavného. Ušetřete si námahu a vyzkoušejte trik s ledem. Plastový pytlík naplňte vodou a vložte do nových bot. Poté dejte botky na noc do mrazáku. Led, který se v pytlících vytvoří, jako mávnutím kouzelného proutky vaše botky hezky roztáhne. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?