Těhotenská móda celebrit

Móda v období těhotenství už dávno není jen o neforemných pytlovitých šatech, nadměrných tričkách nebo neslušivých lacláčích. Současné maminky se nemusí na devět měsíců vzdát nejnovějších trendů ani přiléhavého oblečení. Nechte se inspirovat celebritami a podívejte se, jak svá bříška pyšně vystavují celému světu.

img

Celebrity se módy nevzdávají ani v těhotenství.

Nelichotivé těhotenské modely našich maminek a babiček vystřídaly šik a trendy kousky oblečení, ve kterých se jasně rýsuje chlouba všech budoucích maminek – těhotenské bříško. Svým požehnaným stavem se velmi rády chlubí i slavné herečky a zpěvačky. Vy si teď můžete prohlédnout, jak těhotenskou módu letos pojaly některé z nich. 

Kate Hudson

zoom

Glamour těhotenská móda v podání Kate Hudson 


Královně boho stylu její druhé těhotenství velmi slušelo a glamour róby na červeném koberci herečka šikovně střídala s pohodlnými maxi sukněmi a volnými svetry na běžné nošení.


Ve vysoce elegantních róbách empírového střihu Kate připomínala řeckou bohyni a i v pokročilém stádiu těhotenství k šatům obouvala střevíčky na jehlových podpatcích s vyvýšenou platformou.



zoom

V soukromí Kate preferovala ležérnost 

Její denní look však byl v těhotenství velmi čistý a něžný, převládala bílá a tělová barva oblečení. Nejlépe se Kate cítila v maxi sukních nebo šatech a žabkách či balerínkách. 







Beyonce

zoom

Zpěvačka je za sexbombu i v těhotenství 

Prvorodička Beyonce, která s manželem Jay-Z čeká své první dítě v únoru 2012, se svého divokého sexy vzhledu nehodlá vzdát ani v těhotenství. 

Jejím poznávacím znamením tak stále zůstávají dlouhé špičaté nehty zdobené výraznými a třpytivými laky, poněkud přehnané líčení a vysoké podpatky. 






zoom

Výrazné doplňky Beyonce sluší 

Svůdná diva se své reputace sexbomby drží zuby nehty a neváhá ani se vzdouvajícím se bříškem obléci ultra mini šaty s flitry a lodičky na vysokém podpatku. 

V osobním čase dává zpěvačka přednost volným tunikám, zůstává však věrná alespoň nápadnému líčení a nepřehlédnutelným doplňkům. 




Jessica Simpson

zoom

Jessica si těhotenství užívá 

Jessica Simpson očekává narození svého prvního dítěte začátkem roku 2012 a dle svých slov si těhotenství velmi užívá.

Zpěvačka v těhotenství hodně přibrala, přesto jí to neodradilo od nošení outfitů, které zdůrazňují její nové, velmi ženské oblé křivky. 

Základem jejího těhotenského šatníku jsou přiléhavé šaty nebo legíny s obepnutými topy doplněné lodičkami nebo kozačkami na vysokém podpatku. 



zoom

 Obří brýle k celebritě patří 

Nezbytné nápadně velké brýle nenechávají nikoho na pochybách, že se jedná o slavnou celebritu. 

Svůj prvoplánový sexy vzhled Jessica podporuje blonďatou hřívou, dokonalou manikůrou a okázalým líčením, nevyhýbá se ani zvířecím vzorům či svůdné průsvitné krajce.




Natalia Portman

zoom

 Elegantním róbám bříško slušelo 

Drobná herečka a hvězda filmu Černá labuť porodila své první dítě, chlapečka Alepha, na jaře 2011. 

V čase, který nemusela trávit na červeném koberci, Natalia dávala přednost pohodlnému oblečení, jako jsou těhotenské džíny, bavlněná trička a tenisky, a prakticky se vzdala líčení.







zoom

V osobním životě má Natalia ráda pohodlí 

Své glamour chvíle v radostném období očekávání si však slavná herečka náležitě užila a předváděla velmi lichotivé a půvabné modely šatů empírového nebo tunikového střihu v jednoduchých barvách, které podtrhovaly její křehký dívčí půvab.  


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.