Nejstylovější celebrity

Každým rokem přední módní časopisy sestavují žebříčky nejlépe oblékaných a nejstylovějších celebrit. Hvězdný smysl pro módu hodnotí ty nejpovolanější osoby z řad módních návrhářů, stylistů, redaktorů módních časopisů a fotografů. Představme si hvězdy, které jsou ztělesněním módní inspirace.

img

Nejlépe oblékané celebrity za uplynulý rok 

Abychom nekopírovali přesná pořadí několika různých časopisů, uvádíme jména slavných hvězd s dokonalým stylem, která se v žebříčcích nejlépe oblékaných celebrit objevovala v časopisech Vanity Fair, People, Vogue či Harper´s Bazaar nejčastěji. 

Carey Mulligan (25)

zoom

Herecká hvězda Carey Mulligan

 Vycházející herecká hvězda roztomile rošťáckého vzhledu překonala i takové módní ikony, jako je Kate Moss či Victoria Beckham, a stala se miláčkem módních kritiků. Těmi je ostatně často přirovnávána k hvězdám 60tých let, jako byly modelka Twiggy nebo herečka Mia Farrow. Mladá britská hvězdička přitom prohlásila, že ji móda ani moc nezajímá a v civilním životě upřednostňuje jednoduchost. Za své módní prvenství tak vděčí svému stylistovi, který ji obléká na společenské události. 





Diane Kruger (34)

zoom

Stylová herečka Diane Kruger

Německá herečka začínala jako modelka a více než pozitivní vztah k módě jí vydržel dosud. Tato kráska se díky svému vytříbenému vkusu pravidelně objevuje na předních příčkách nejstylovějších celebrit. Diane miluje značkovou designerskou módu a ráda nosí kousky, které právě opustily přehlídková mola. Mezi její dvorní módní domy patří Chanel, inspiraci v oblékání čerpá u hereček Catherine Deneuve či Cate Blanchet.










Zoe Saldana (32) 


zoom

Hvězda z Avataru Zoe Saldana

Hvězda z veleúspěšného hollywoodského filmu Avatar se objevila v první desítce nejstylovějších celebrit časopisu People za rok 2010, kde módní redaktoři, stylisté a návrháři ocenili její vkus, eleganci a smysl pro humor, a dokonce ji jmenovali královnou červeného koberce. Tato bývalá baletka se také nedávno stala novou tváří v kampani pro kolekci spodního prádla Calvin Klein, a nahradila tak svůdnou americkou herečku Evu Mendes. 








Victoria Beckham (36)

zoom

Módní ikona Victoria Beckham

I když v žebříčku nejlépe oblékaných žen podle časopisu Harper´s Bazaar skončila na druhém místě, patří tato módní ikona a královna glamour stylu už několik let mezi nejstylovější celebrity vůbec. Není tedy divu, že se prosadila i jako uznávaná módní návrhářka a její modely, které jsou založeny hlavně na jednoduchých střizích, oblékají i světoznámé hvězdy. Svou vášeň pro módu vysvětlila v rozhovoru pro magazín Glamour: „Miluji módu, je to můj způsob sebevyjádření. Každý večer, než jdu spát, přemýšlím, co si vezmu na sebe.“






Kate Moss (36)

zoom

Britská topmodelka Kate Moss

Britská topmodelka, která se už dávno nesmazatelně zapsala do dějin módy a modelingu, si podle amerického Vogue vysloužila titul nejlépe oblékaná žena desetiletí a nutno dodat, že právem. Její věhlasný styl se snaží napodobit tisíce žen po celém světě. Kate ráda kombinuje designerské kousky známých světových návrhářů s vintage oblečením a často uplatňuje i lehce rebelské prvky. Svůj cit pro módu předvedla i ve svých kolekcích pro Topshop a Longchamp. 








Michelle Obama (44) 

zoom

První dáma USA Michelle Obama

Časopis Vanity Fair umístil první dámu Spojených států amerických na šesté místo nejlépe oblékaných lidí. Sto osmdesát centimetrů vysoká madam Obama je plná protikladů. Někdy nosí ráda jasné barvy a potisky, jindy upřednostňuje klasický styl po vzoru její slavné předchůdkyně Jacqueline Kennedy. Nejčastěji však obléká úzké pouzdrové šaty oživené pásky, dále pak typické kardigany, pohodlné elegantní kalhoty a lodičky na nízkém podpatku. Řada módních expertů dokonce označuje Michelle Obama za módní vzor současné Američanky. 



Jessica Alba (29)

zoom

Americká herečka Jessica Alba

Půvabná americká herečka dává přednost ležérní eleganci a ráda kombinuje a mixuje styly. Brunetka, která si zahrála ve filmech, jako je například Fantastická čtyřka či Sin City, není ráda v centru pozornosti a považuje se za stydlivku. S oblibou nosí designerské kousky, které míchá s vintage prvky, často obléká i romantické květinové šaty a nápadné doplňky. Sama svůj styl označuje jako eklektický, a ať už má na sobě cokoli, je pro ni důležité, aby vše perfektně padlo a cítila se v tom pohodlně. 








Rihanna (22)

zoom

Populární zpěvačka Rihanna

Populární zpěvačka se módy rozhodně nebojí, a i když lze někdy o výběru jejích modelů pochybovat, jedno se jí upřít nedá – pokaždé je nepřehlédnutelná. Její kouzlo spočívá v tom, že se nebere příliš vážně, a to se odráží i v jejím hravém stylu, který velmi pozitivně oceňují i přední módní kritici.Tato kráska z Barbadosu je totiž ochotná v módě vyzkoušet cokoli, jedinou podmínkou je, aby jí to slušelo. Rihanna ráda kombinuje drahé a levné kousky, které zdůrazňují její ženské křivky. 









Gwen Stefani (40)

zoom

Zpěvačka a módní návrhářka Gwen Stefani

Lehce výstřední americká zpěvačka s hippie srdcem založila v roce 2004 vlastní módní řadu L.A.M.B, která plně vystihuje její osobní mírně avantgardní styl. Gwen žije nejenom hudbou, ale také módou a krásou, je proto prakticky nemožné zahlédnout ji bez silné vrstvy make-upu a typické rudé rtěnky. Kosmetická značka L'Oreal Paris dokonce vyvinula novou rtěnku, jejíž tváří se stala právě Gwen Stefani. Zpěvaččin neotřelý styl rozhodně zasluhuje pozornost a experti na módu ji zařadili mezi nejlépe oblékané hvězdy za minulý rok.








Jennifer Aniston (41) 

zoom

Americká herečka Jennifer Aniston

Typického amerického stylu se už léta drží půvabná herečka, kterou proslavila hlavně postava lehce naivní Rachel ze seriálu Přátelé, a později i její neúspěšné manželství s hollywoodským idolem Bradem Pittem. Dnes patří Jennifer mezi přední módní ikony a vděčí za to svému jednoduchému nadčasovému stylu, který se vyznačuje neutrálními barvami v čele s černou a tělovou a střihy, které bez přílišné vyzývavosti zvýrazňují křivky jejího dokonalého těla. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.