Trápí vás nevzhledné tmavé kruhy pod očima nebo vrásky?

Kruhy pod očima – pro někoho pouze vzpomínka na probdělou nebo prohýřenou noc, pro někoho dlouhodobý problém ubírající na kráse! Příčin vzniku těchto estetických neduhů existuje celá řada. Nejčastěji se jedná o genetický předpoklad, nedostatečný spánek nebo špatný životní styl.

Klíčovým faktorem při vzniku vrásek v očním okolí je klesající tvorba kyseliny hyaluronové. Právě tato látka propůjčuje pleti její mladistvý a hladký vzhled. Úbytek této pleti přirozené kyseliny způsobuje, že struktura pleti ztrácí svou pevnost a je náchylnější ke vzniku vrásek.

Porazte definitivně kruhy pod očima

Švýcarská Společnost TEOXANE vytvořila dermální výplň TEOSYAL® PureSense Redensity II, která je speciálně navržena k boji proti kruhům pod očima. Díky své vysoké bezpečnosti a snadné aplikaci patří mezi nejoblíbenější výplně mezi dermatology.

Kruhy pod očima jsou problémem u téměř 50 % žen starších 30 let. Patří mezi nejčastější estetické problémy žen a korekce kruhů pod očima je jedním z nejžádanějších estetických zákroků.

Lékařský výzkum prokázal, že používání speciálních kosmetických výrobků s obsahem kyseliny hyaluronové může výrazně zlepšit, zvýraznit a prodloužit účinky estetických zákroků, pokud se tyto výrobky používají dlouhodobě, zejména v okolí očí.

Společnost TEOXANE kromě dermálních výplní TEOSYAL® vyvinula také speciální kosmeceutickou řadu založenou na bázi kyseliny hyaluronové. Název kosmeceutika vznikl spojením slov kosmetika a farmaceutika.

Švýcarská společnost TEOXANE vytvořila kosmeceutické produkty obsahující resilientní kyselinu hyaluronovou (RHA). RHA resilientní kyselina hyaluronová je patentovaná technologie společnosti TEOXANE. RHA vytváří druhou kůži v podobě síťoviny z kyseliny hyaluronové.

S narůstajícími požadavky o mladistvý a vitální vzhled pleti proto kosmetika spojila své síly s ostatními odvětvími zabývajícími se problematikou lidské kůže. Funkcí kosmeceutiky je tak udržení dobrého stavu pleti, popřípadě zlepšení jejího vzhledu. Kosmeceutické neboli lékařské přípravky jsou vnímány jako nejvyšší kategorie kosmetiky.

Ideálním pomocníkem, který pomáhá v boji proti kruhům pod očima, je oční krém R[II] EYES - RHA™ ADVANCED EYE CONTOUR. Tato důkladná hydratační péče byla speciálně navržena pro oblast očních kontur. Funguje především jako prevence pro každodenní použití nebo jako podpora účinnost výplně TEOSYAL® PureSense Redensity II. R II EYES je navíc díky svému složení vhodný i pro citlivou pleť.

Porazte definitivně kruhy pod očima s pomocí produktů TEOXANE!

Pro více informací kontaktujte svého dermatologa.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.