Trendy barvy pro podzim/zimu 2010/2011

V podzimní a zimní paletě módních barev letos převládají spíše jemné přírodní odstíny, kterými probleskují metalické barvy a jen nenápadně vykukují výraznější červená či kobaltově modrá. Přečtěte si, které barvy právě nejvíce letí, a vstříkněte svému šatníku injekci v podobě nového odstínu.

img

Přečtěte si, které barvy právě nejvíce letí.

Prim hraje “camelka”

zoom

Camel barva v podání Blake Lively, Heidi Klum a Alexy Chung

Absolutní jedničkou v letošní barevné paletě je odstín „camel“, neboli barva velbloudí srsti. Tento elegantní odstín se objevoval na všech důležitých přehlídkách pro letošní podzimně-zimní sezónu. „Camel“ se řadí mezi neutrální tóny, a tak se dá jednoduše kombinovat s dalšími barvami. Pokud ještě nemáte ve skříni klasický kabát v barvě velbloudí srsti, který snad nikdy nevyjde z módy, letos je nejlepší čas si ho pořídit.




Elegantní v barvě oliv

zoom

Olivové odstíny sluší Nicole Richie, Demi Moore a Leighton Meester

Military trend letos zastupují přírodní tóny v olivové zelené, hnědé a šedé podobě. Vojenský styl se překvapivě přiklonil k přirozené eleganci a ženskosti, a tak se tyto zemité barvy v letošní sezóně dostávají i do formálního a slavnostnějšího šatníku. Vyzkoušejte třeba olivově zelené šaty doladěné zlatými či metalickými doplňky.






Zahřejte se v červené a oranžové

zoom

Anne Hathaway, Beyonce a Halle Berry září v červené a oranžové

Hřejivé odstíny sytě červené a oranžové jsou hlavními představiteli výrazných barev pro tuto sezónu. Dotek červené nebo oranžové skvěle rozzáří celkový outfit a můžete si být jista, že vás nikdo nepřehlédne. Pokud si na výrazné barvy příliš nepotrpíte, dopřejte si dotek slunce alespoň v podobě sytě oranžového laku na nehty.






Ozdobte se smaragdy

zoom

Trendy zelenou si oblíbily Eva Mendes, Victoria Beckham a Kristin Davis

Další výraznou barvou je smaragdově zelená, která se objevuje mezi trendy barvami pro sezonu podzim/zima s železnou pravidelností každý rok. Tmavě zelená barvička vypadá krásně nejen na večerních šatech s metalickým odleskem, ale i třeba na jednoduchém svetru nebo kabátku. Kombinujte nejlépe s černou, nebo na večer se zlatou.  





Nebesky modrá versus kobaltová

zoom

Herečky Molly Sims, Anna Kendrick a Natalia Portman v odstínech modré

Jemná až vybledlá modř se většinou mezi trendy barvami studených měsíců nevyskytuje, světoví návrháři však díky vlivu 70tých let letos udělali výjimku, a tak se tato chladná barvička nosí i v zimě. Světle modrá vynikne nejlépe v kombinaci s teplejšími odstíny jako je béžová, hnědá či zlatá. Vybledlé modré zdárně konkuruje výrazná kobaltově modrá, která se nosí především v kombinaci s černou či červenou.




Hvězdný třpyt a lesk

zoom

Hvězdy S.J.Parker, Shakira a Jennifer Lopez září ve třpytivých barvách

Metalické odlesky a blýskavé zlato – disco třpyt 70tých let je letos zpět v plné parádě. Pokud chcete tuto sezónu opravdu zazářit, není nic jednoduššího. Stačí si obléknout blyštivý top nebo zlatavou sukni a můžete vyrazit plesat ve stylovém outfitu podle posledních trendů. Letos se ovšem třpytivý lesk nosí i na denní nošení, metalické odstíny však trochu uzemněte třeba různými pleteninami či bavlnou.





Slavnostnější varianta černé

zoom

Černá letos nenudí jak dokazují herečky Keira Knightley, Halle Barry a Emma Watson

Černá barva nikdy nevyjde z módy, letošní trend však velí přetvořit obyčejnou černou na luxusní nepřehlédnutelnou černou. Obchody s módou jsou tak plné oblečení z průsvitných materiálů nebo černé krajky, kterými můžete oslňovat v nadcházející sezóně plesů a večírků. Nudnou černou rozzáří i třpytivé materiály, lesklý samet a flitry..



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.