Trendy v obuvi pro jaro a léto 2015

Patříte mezi většinu žen, které mají slabost pro boty? Pak vás jistě bude zajímat, jaké novinky na poli obutí nás letos čekají.

Barevné léto

img

Máte svou oblíbenou barvu? Nebojte se ji ukázat třeba i na nových jarních botkách. Nadcházející jaro a léto se totiž ponese na duhové vlně plné zářivých barev. Žlutá, oranžová, zelená, modrá - všechny výrazné barvy jsou v kurzu a určitě se nemusíte obávat ani jejich barevných kombinací a pestrobarevných vzorů. Pokud chcete sytost barvy ještě více podpořit, vyberte si lakované botky.

Letní kozačky

img

Kozačky se sporadicky objevovaly v horkých letních ulicích už v uplynulých sezónách, ale letos, jak se zdá, minitrend letních kozaček povýšil na jeden z hlavních trendů nové sezóny. Vaše zimní vyteplené kozačky však nechte v klidu odpočívat na dně botníku a pořiďte si raději jejich odlehčenou a vzdušnější variantu vhodnou do teplého počasí. Hitem jsou páskové gladiátorky až po kolena nebo kozačky s volnou špičkou či patou.

Pohodlně na plocho

img

Botky na podpatku samozřejmě vypadají na noze lépe, prodlouží nohy a vylepší držení postavy, ale že by byly extra pohodlné a vhodné na celodenní nošení, to se říci nedá. Snad proto se návrháři každoročně předhánějí ve vytváření pohodlných, ale krásných a elegantních sandálků a bot bez podpatku. Letos jsou v kurzu především páskové sandálky, ať už v přírodních tónech či výrazných barvách, ale také jednoduché pantofle zajímavých tvarů a barev.

Tenisky nejen na cvičení 

img

Trend sportovní obuvi k nesportovnímu oblečení přetrval i do další sezóny a vy si tak můžete odpočinout od každodenního boje s vysokými podpatky. A i když se to zdá z hlediska módy nepochopitelné, vězte, že pohodlné tenisky či kecky se dají nosit i k šatům, sukním či elegantním kalhotám. Chce to jen vychytat ty správné. Zkuste třeba tenisky s metalickými odlesky, nebo jednoduché celočerné. Pokud se vám mohutné tenisky opravdu nezamlouvají, vsaďte na obyčejné plátěné kecky.

zdroj foto: style.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.