Vlasové trendy jaro-léto 2014

Ležérní a přirozené vlny, přísné pěšinky, nízko posazené culíky – který z pěti nejžhavějších a nejnositelnějších účesových trendů na jaře vyzkoušíte vy?

img

Inspirujte se novými vlasovými trendy přímo z přehlídkových mol

Mokrý vzhled a vysoký lesk

zoom Zvětšit

K mokrému vzhledu vám pomůže vlasový olej nebo gel na vlasy.

Ať už máte dlouhé nebo krátké vlasy, sestříhané či s ofinou, na všech střizích si můžete vyzkoušet tolik aktuální mokrý look. Prakticky bez námahy a za pár minut si sama doma vykouzlíte zcela neotřelý a odlišný vzhled vašeho účesu. Budete k tomu potřebovat buď vlasový olej s vysokým leskem, mořský sprej nebo kvalitní gel na vlasy. A také fotografie pro inspiraci, které vám přinášíme. Mokrý vzhled vlasů zvolili kadeřníci na přehlídkách Gucci, Christian Dior nebo Jason Wu.



Ležérní přirozené vlny 

zoom Zvětšit

Přirozené rozevláté vlasy patří mezi hlavní vlasové trendy.

Ani s dalším vlasovým trendem nebudete mít moc práce a bez větších obtíží ho zvládnete vytvořit sama. Je to vlastně účes pro lenochy nebo pro ty, co nemají moc času. Vlny a la mořská panna by měly působit nenuceně, jako byste právě vstala z postele, ale zase ne příliš neupraveně nebo dokonce mastně. Účes si můžete vytvořit tak, že si na noc spletete trochu vlhké vlasy do volného copu. Přirozeně vlnité vlasy modelky předvedly na módních show u Alexander Wang, Christopher Kane či Thakoon.



Roztomilé copy a elegantní culíky 

zoom Zvětšit

Copy a culíky jsou stále v kurzu.

Megahitem uplynulých sezón bylo všemožné zaplétaní vlasů do copů evokující naivní, ale svůdnou venkovanku a obyčejné, hladké, ale přitom velmi šik a elegantní culíky. Tento styl se drží na vrcholu vlasových trendů i letos, oproti loňským přísně a pevně zapleteným copům jsou však letos copy uvolněnější a přirozenější. Jednoduché hladké culíky se tuto sezónu nosí spíše nízko posazené - v týlu nebo na krku. Tyto půvabné a velmi ženské účesy jsme mohly vidět na přehlídkách Altuzarra, Derek Lam, Giles a Jason Wu.



Přísná postranní pěšinka

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte extrémní postranní pěšinku.

Oživit svůj okoukaný účes můžete také extrémní postranní pěšinkou, která bude tuto jarní sezónu opravdovým hitem. Tento look je inspirován pánským účesem z 30tých let a vyžaduje jistou sebedůvěru, ale pokud se vám lehce androgynní vzhled líbí, rozhodně postranní pěšinku vyzkoušejte. Tento účes může vypadat velmi sexy, ale také může působit velmi přísně, zvláště když vlasy důkladně uhladíte. Posuďte samy, jak modelkám z přehlídek Dries Van Noten, Erden, Helmut Lang či Lanvin postranní pěšinky slušely.



Hippie pěšinka uprostřed 

zoom Zvětšit

Bohémský look vytvoříte pomocí pěšinky uprostřed hlavy.

Úplně jiným, velmi uvolněným až bohémským dojmem působí pěšinka vedená prostředkem hlavy, která letos hlásí svůj velký comeback. Nejspíš každá z nás si už pěšinku uprostřed vyzkoušela a buď ji nějakou dobu nosila, nebo ji úplně zavrhla. Faktem je, že nesluší každému, nejlépe padne oválnému obličeji, nejméně vhodná se zdá být pro kulatý typ tváře. Ale je to velmi individuální a dokud ji samy nevyzkoušíte, nepoznáte to. Přísně uhlazená varianta z přehlídky Jason Wu bude opravdu slušet málokomu, volnější nositelnější vzhled předvedly modelky u Burberry Prorsum, Versace a Chloe.


Zdroj foto: style.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.