Vlasové trendy pro podzim-zimu 2014/2015

Vlasoví mágové se při práci pro módní giganty opět vyřádili a představili světu účesy, které budou vládnout nadcházející zimní sezóně. Nechte se inspirovat i vy.

Zaplétejte copy a tvořte culíky 

img

Nízko či vysoko posazené culíky a roztodivné copy, při jejichž tvorbě je často zapotřebí více než jednoho páru rukou, zdobily hlavy modelek na mnoha hlavních přehlídkách sezóny. Mohutné culíky obohacené o barevné kousky látky jsme mohly vidět na přehlídce Chanel, rafinované culíky pak u Fendi a Valentino. Pletené rasta copánky daly zabrat kadeřníkům před přehlídkou Alexander McQueen, vzhled naivní dívenky vykouzlily dva postranní pletené copy modelkám na přehlídce Marc by Marc Jacobs.

Zamotejte si elegantní drdol 

img

Nechte se inspirovat proslulým šarmem neodolatelných Francouzek a smotejte si na hlavě klasický baletní drdůlek, který byl hlavním účesem na přehlídkách Altuzarra a Diane Von Furstenberg. Pokud vám tento elegantní účes připadá příliš upjatý, vyzkoušejte jeho uvolněnější variantu a vlasy jen ledabyle zamotejte na temenu hlavy, připevněte pinetkami a některé prameny nechte z drdolu vyklouznout po vzoru modelek z přehlídky Michael Kors.

Objevte svou mužskou stránku 

img

Libujete si v pánském stylu a ráda byste ho zakomponovala i do svého účesu? Není nic jednoduššího. Uhlazený "wet look" neboli mokrý lehce androgynní vzhled, který snadno vykouzlíte pomocí gelu na vlasy, byl k vidění na mnoha přehlídkách zvučných návrhářských jmen, jako jsou Christopher Kane, Thakoon nebo Alexander Wang. Toužíte po radikální změně? Zkuste super módní sestřih "na kluka", kterým se pyšnily modelky na přehlídce Michael Kors.

Vyzkoušejte nové trendy barvy 

img

Ať už zvolíte jakýkoli účes, vždy mu dominuje vaše barva vlasů. Vyšisované vlasy z letní dovolené si zaslouží osvěžení v podobě výrazné a syté barvy. Letos jsou kromě klasických podzimních hnědých tónů hitem všechny odstíny červené v čele s měděnou a zlatě zrzavou. Blondýnky mohou svou barvu osvěžit super módním odstínem téměř bílé blond. Pokud chcete opravdu změnu a nebojíte se zvědavých pohledů, vyzkoušejte barevné pastelové přelivy, trendem je především sladká lila barva.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.